Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2021 00:13

În județul Dâmbovița…


A A

Câțiva medici veterinari concesionari nu-și fac treaba!

Câțiva medici veterinari concesionari  nu-și fac treaba!

*Conducerea DSVSA preciza că medicii concesionari au salariile la zi, iar în urma unui contract de colaborare, aceștia au responsabilitatea să presteze activitate în localitatea de care trebuie să răspundă pentru sănătatea animalelor, timp de opt ore pe zi, însă nu toți respectă aceste cerințe

 

Direcția Sanitar-Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dâmbovița a ajuns la capătul răbdării cu câțiva medici veterinari concesionari din județ, care nu își efectuează atribuțiile din fișa postului.  Directorul general al DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea a declarat că activitatea medicilor concesionari din fiecare localitate este verificată de instituția pe care o reprezintă. În urma controalelor, s-a constat că sunt și câțiva concesionari care mai mult sau mai puțin chiulesc de la locul de muncă.

Conducerea DSVSA preciza că medicii concesionari au salariile la zi, iar în urma unui contract de colaborare, aceștia au responsabilitatea să presteze activitate în localitatea de care trebuie să răspundă pentru sănătatea animalelor, timp de opt ore pe zi. Nu toți respectă aceste cerințe, iar directorul general al DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea a declarat că cei care încearcă să fenteze munca, vor fi aspru sancționați, riscând chiar să li se rupă contractul.

„Cei care nu își fac treaba vor fi sancționați”

„Mai avem probleme cu unii medici veterinari din teritoriu, care nu își fac treaba. Sunt câteva situații, nu multe, dar trebuie rezolvate. Relațiile contractuale dintre noi și medicii veterinari concesionari sunt achitate. Ei au obligația să efectueze acel program strategic, legislația s-a schimbat puțin, așa cum probabil știți, a apărut legea 236 Ordonanța de Guvern 117 prin care medicii veterinari primesc o sumă de bani de la Direcția Sanitar Veterinară, sumă care prin contract ei sunt obligați să presteze activitate în localitate timp de opt ore pe zi. Am constat că nu toți se supun acestor cerințe, semn că uneori, sunt situații când omul înțelege mai greu decât animalul. Evident, cei care nu își fac treaba vor fi fie sancționați, fie li se va desface contractul de colaborare, este simplu. Toată lumea trebuie să muncească, nu putem să facem față situațiilor dificile cu care ne confruntăm și cu care urmează ne confruntăm dacă nu ne facem atribuțiile”, a declarat Sandu Tolea, directorul DSVSA Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Angajații M.A.I. vor veghea la buna desfășurare a activităților prilejuite de Sărbătoarea Solemnă a Sfântului Ierarh Nifon
Sărbătoarea Sf.Ierarh Nifon, supravegheată de pompierii dâmbovițeni
Acțiune a polițiștilor de imigrări pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a străinilor
Cod Galben de ploi și inundații în Dâmbovița
Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 de ore la datorie
Polițiștii, informări antidrog la Paintball
Siguranța copiilor, prioritatea polițiștilor
Sprijin din partea Bisericii pentru un așezământ de bătrâni
Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri
Dâmbovița, locul 11 în ierarhia Recensământului Populației


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski ar fi înțelept…

Și-a venit momentul să vă deconspir opinia/sugestia mea pe care Vladimir Zelenski, dacă ar fi un rațional înțelept, animat de-o sinceră grijă pentru prezervarea suveranității și independenței patriei sale, ar trebui acum, apoi va fi prea târziu, să facă această mișcare geopolitică/geostrategică: să redea României Bugeacul (Sudul Basarabiei) și să revendice de la Republica Moldova Transnistria.

Odată făcută... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale