Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.05.2023 00:12

Peste 400 de locuri de muncă disponibile la...


A A

Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Preciză că până la această data, 43 de agenți economici si-au exprimat intenția de a participa la eveniment, iar oferta de locuri de muncă este de 447 de posturi disponibile și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Dintre acestea menționăm: mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, agent securitate, zugrav, electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, tehnician mentenanță, presator metale la rece, operator CNC, controlor calitate, bucătar, rectificator, strungar, ospătar, confecționer articole textile, maseur, recepționer hotel, îngrijitor spații hoteliere, designer florar, brutar, frezor, șofer, operator mase plastice, laminator, specialist achiziții, coafeză, operator depozit, gestionar, consultant financiar, inginer construcții civile, asistent farmacist, inginer mecanic, economist, consilier juridic, inginer electromecanic și muncitor necalificat.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița oferă, și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 18 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 


 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Restricții temporare de circulație pe podul peste Dâmbovița
Ziua Internațională de Luptă împotriva maladiei Alzheimer
„Pentru Dumnezeu, opriți circul și legiferați pentru poporul român”
Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște își cere scuze public față de pacientul care a fost consultat cu întârziere de medicul neurolog aflat de gardă
Informare pentru beneficiarii pensiei de urmaș
Structurile M.A.I., aproape de cetățenii din Târgul Anual Titu
Infracțiuni la zi
Finalizarea proiectului „VENUS - Împreună pentru o viață în siguranță!” În lupta împotriva violenței domestice,
„Răvășitul oilor” ajunge în acest an la a 31-a ediție
Extinderea sistemului de canalizare și apă în toată comuna


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Handbal european

DAN LUCA


Scriu acest editorial și pentru a saluta revenirea pe prima scenă a echipei de handbal masculin de la “U” Cluj. Bravo jucătorilor și conducătorilor! Am avut onoarea, acum mai bine de 30 de ani, să împart vestiarul cu marile glorii ale handbalului clujean, iar acea perioadă a devenit un reper al vieții mele.

Chiar dacă România are 4... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale