Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.09.2021 00:13

La Hulubești,


A A

Buget mic, ambiții mari!

Buget mic, ambiții mari!

*„Nu avem agenți economici importanți pe raza comunei Hulubești. Avem niște firmulițe foarte mici care sunt  puține”

 

Hulubești, o comună mică, dar cu ambiții mari! Chiar dacă bugetul localității este unul foarte modest,  autoritățile locale caută să asigure buna funcționare a comunității și chiar să facă investiții! De la primarul comunei, Ion Cursureanu am aflat că pe raza acestei unități administrativ teritoriale nu există  agenți economici importanți care să ajute bugetul local, iar firmele foarte mici, de familie, care sunt puține au contribuții modeste la bugetul local, prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc.    

„Nu avem agenți economici importanți pe raza comunei Hulubești. Avem niște firmulițe foarte mici care sunt  puține. Comuna Hulubești este o comună foarte săracă. Gândiți-vă că noi taxe și impozite strângem până în 500.000 de lei (5 miliarde de lei vechi). Față de alte localități, Hulubești este o comună care o duce greu din punctul acesta de vedere. Am avut și vechile datorii, de peste 30 de miliarde lei vechi, lăsate de fostul edil pe care le-am plătit, am ajuns aproape de zero. La noi oamenii nu au pământ mult. În comuna Hulubești nu sunt oameni cu ferme mari sau cu suprafețe mari de teren. Sunt suprafețe mici pe care le lucrează ei. Sunt foarte puțini cei care au luat în arendă, vrea 5-6 persoane au luat pâmânt în arendă, dar suprafețe mici, 2-3 ha”, ne-a declarat primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Noi proiecte pentru fluidizarea traficului rutier
„România trebuie să se scuture odată”
P.U.Z. - “INTRODUCERE ÎN INTRAVILAN - DEZMEMBRARE
Plăți în avans pentru cererile unice ale fermierilor
Sindicaliștii, rezervați privind dezghețarea salariilor în 2022
Proiectul eficientizării energiei electrice în instituțiile publice
Sindicaliștii Automecanica demontează scandalul tancurilor românești
Extinderea rețelei de gaze, undă verde la finanțare!
439 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale