Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.05.2022 00:13

La Dobra,


A A

Bază sportivă nouă pentru școală

Bază sportivă nouă pentru școală

*Încă de la începutul acestui an școlar, în cadrul festivității de deschidere, conducerea Primăriei Dobra, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, le-a promis elevilor că va fi asfaltat careul școlii, lucru care s-a și întâmplat

 

Au început lucrările la o nouă bază sportivă tip B, la Școala Gimnazială din satul Dobra! Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Daniel Nica. Infrastructura educațională a reprezentat mereu o prioritate pentru administrația publică locală din comuna Dobra. Astfel, elevii de la unitatea de învățământ amintită vor beneficia de o bază sportivă modernă, unde vor fi organizate numeroase competiții pentru diferite sporturi.

Totodată, edilul șef a mai transmis că a fost asfaltat și careul unității de învățământ din satul Dobra. Încă de la începutul acestui an școlar, în cadrul festivității de deschidere, conducerea Primăriei Dobra, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, le-a promis elevilor că va fi asfaltat careul școlii, lucru care s-a și întâmplat. Acum, Primăria Dobra bifează încă o reușită pe ceea ce înseamnă dezvoltarea infrastructurii educaționale din localitate.

„Au demarat lucrările de construire a bazei sportive tip B în satul Dobra, în incinta școlii și, totodată, a fost asfaltat careul școlii din satul Dobra, promisiune pe care eu și domnul Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, am făcut-o la festivitatea de deschidere a anului școlar. Îi mulțumesc și pe această cale domnului președinte pentru ca s-a ținut de promisiune, așa cum face de fiecare dată. Cu bucurie, vă anunț că, în această săptămână, voi depune un nou proiect pentru a construi o bază sportivă asemănătoare și la școala din satul Mărcești, proiect care se va derula tot în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița” , a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Programul poate fi un sprijin pentru femeile antreprenor"
Turismul, pe o direcție ascendentă!
Primăria Runcu pregătește alte două mari proiecte
Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
462 de locuri de muncă disponibile
DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ
Pregătiri pentru realizarea Topului Firmelor!
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Ajutoare de Urgență de la Guvern
Mici victorii sindicale la Automecanica


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale