Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.05.2023 00:20

La Târgoviște,


A A

Autogara de pe Șoseaua Găești, în "focurile" șantierului

Autogara de pe Șoseaua Găești, în

*Construcția este realizată pe o suprafață de 5000 de metri pătrați, sală de așteptare, cu toate facilitățile necesare călătorilor, inclusiv persoanelor cu dizabilități

 

Ștefan Khalil


 

Dacă autogara de pe Calea Ialomiței este foarte aproape de inaugurare, la cea de-a doua autogară construită de administrația locală, cea de pe Șoseaua Găești, lucrările sunt în plină derulare. Noua stație de capăt face parte tot din proiectul privind reabilitarea transportului public local târgoviștean. Construcția este realizată pe o suprafață de 5000 de metri pătrați, sală de așteptare, cu toate facilitățile necesare călătorilor, inclusiv persoanelor cu dizabilități.

Până în acest moment, în cadrul proiectului de reabilitare al transportului public local, au fost reabilitate străzi în lungim de 5,4 kilometri (bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Locotenent Stancu Ion, strada Gării, precum și pasajul de pe calea ferată de pe DN 72, în apropiere de Complexul Pavcom).

Totodată, au fost modernizate stațiile de călători, au fost construite trei stații de capăt, depoul de pe Calea Ialomiței și au fost implementate sisteme integrate de management al transportului public. Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare de bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple. Proiectul a fost implementat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

LA 105 ani de la Marea unire (II)
Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul
Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia
Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
„România nu are o strategie a industriei de Apărare”
La 105 ani de la Marea Unire (I)
Modernizare energetică la Târgoviște
Târgoviștea strălucește din nou în luminițele sărbătorilor de iarnă
Drumul județean DJ 712 A Runcu - Râu Alb, aproape gata
Sărbătorile de iarnă, cu forțele de ordine în stradă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

LA 105 ani de la Marea unire (II)

România fiind parte a Uniunii Europene, cu o parte întru „suveranitatea comunitară”, dictându-i-se și interele sultanatului bruxellez, riscă ca din STAT UNITAR, INDEPENDENT ȘI SUVERAN să-și schimbe statusul într-unul de regiune cu unele teritorii… dăruite, la ordin, euroregiunilor vecine. Nu mi-am propus să înspăimânt pe nimeni.

Atrag atenția și, așa cum am mai făcut-o,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale