Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.05.2023 00:20

La Târgoviște,


A A

Autogara de pe Șoseaua Găești, în "focurile" șantierului

Autogara de pe Șoseaua Găești, în

*Construcția este realizată pe o suprafață de 5000 de metri pătrați, sală de așteptare, cu toate facilitățile necesare călătorilor, inclusiv persoanelor cu dizabilități

 

Ștefan Khalil


 

Dacă autogara de pe Calea Ialomiței este foarte aproape de inaugurare, la cea de-a doua autogară construită de administrația locală, cea de pe Șoseaua Găești, lucrările sunt în plină derulare. Noua stație de capăt face parte tot din proiectul privind reabilitarea transportului public local târgoviștean. Construcția este realizată pe o suprafață de 5000 de metri pătrați, sală de așteptare, cu toate facilitățile necesare călătorilor, inclusiv persoanelor cu dizabilități.

Până în acest moment, în cadrul proiectului de reabilitare al transportului public local, au fost reabilitate străzi în lungim de 5,4 kilometri (bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Locotenent Stancu Ion, strada Gării, precum și pasajul de pe calea ferată de pe DN 72, în apropiere de Complexul Pavcom).

Totodată, au fost modernizate stațiile de călători, au fost construite trei stații de capăt, depoul de pe Calea Ialomiței și au fost implementate sisteme integrate de management al transportului public. Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare de bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple. Proiectul a fost implementat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Finanțare UE pentru proiectele Stațiunii Peștera-Padina
Un singur liceu a avut promovabilitate zero la BAC
Promovabilitate de 68,45% la Evaluarea Națională
Zeci de liceeni, la ITM Dâmbovița, de Ziua porților deschise
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
Investiții de amploare în infrastructura școlară
Sute de elevi și profesori, premiați pentru rezultatele deosebite
Parteneriat strategic pentru schimbul de cunoștințe și expertiză
Șofer-pericol, cercetat de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale