Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2022 00:12

La sfârșitul săptămânii trecute,


A A

Atelier al tinerilor PNL

Atelier al tinerilor PNL

comunicat de presă

 

Organizația TNL Târgoviște a organizat la sfârșitul săptămânii un workshop, în colaborare cu organizațiile de tineret din județ. În cadrul evenimentului, tinerii liberali au dezbătut teme politice și de administrație și au analizat propuneri de proiecte pe care le pot dezvolta la nivel local.

Seniorii liberali prezenți la eveniment au ținut prelegeri pentru generația viitoare de politicieni liberali dâmbovițeni. La eveniment a luat parte un număr mare de tineri, reprezentanți ai tuturor organizațiilor din județul Dâmbovița.

Workshop-ul face parte din seria de activități demarate de TNL Târgoviște, cu scopul de a crește gradul de implicare a tinerilor în politică și aportul acestora la dezvoltarea fiecărei comunități.

La eveniment au participat senatorul PNL și președinte al PNL Dâmbovița- Virgil Guran, președintele PNL Târgoviște- Aurelian Cotinescu, subprefectul județului Dâmbovița- Adrian Chițescu, primarul localității Dărmănești- Valentin Mihalache, președintele TNL Târgoviște-Teodora Tudor, prim vicepreședintele TNL Târgoviște- Marius Ioniță.

Printre temele dezbătute s-au numărat: nevoia și importanța implicării tinerilor în politică, oportunitățile și perspectivele generației viitoare de politicieni liberali, provocările din administrația locală.

 

Biroul de presă TNL Târgoviște

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară
Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale