Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.11.2021 00:19

Primarul Daniel Cristian Stan promite…


A A

Asfalt negru la iarnă la Târgoviște

Asfalt negru la iarnă la Târgoviște

*Cele aproximativ 60 de utilaje sunt în dotarea Direcției de Salubritate, iar cei 250 de oameni fac parte din personalul angajat al aceleași instituții, aflate în subordinea Primăriei Târgoviște

 

Cu 60 de utilaje de deszăpezire și 250 de oameni gata să intervină oricând, Primăria Târgoviște este pregătită de iarnă! Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarul Monica Ilie și City Managerul municipiului, Gabriel Boriga, au făcut ieri o vizită în teren pentru a verifica mijloacele materiale, dar și mijloacele umane pe care le au la dispoziție pentru acțiunile de deszăpezire, care vor avea loc cu siguranță în această iarnă. Cele aproximativ 60 de utilaje sunt în dotarea Direcției de Salubritate, iar cei 250 de oameni fac parte din personalul angajat al aceleași instituții, aflate în subordinea Primăriei Târgoviște.

De asemenea, acestora li se adaugă și cei aproximativ 50 de voluntari mobilizați prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, precum si utilajul pentru topit zăpada, intrat acum trei ani în dotarea Primăriei Târgoviște. Totodată, toți beneficiarii de ajutor social vor fi angrenați în activitatea de deszăpezire. Primarul a mai menționat în conferința de presă de ieri din teren că Direcția de Salubritate a Primăriei Târgoviște este operator licențiat ANRSC în ceea ce privește activitatea de curățare de zăpadă a căilor publice, astfel încât nu se pune problema unor eventuale dificultăți în ceea ce privește contractarea, din surse externe, a unui operator specializat.

„Putem face față oricărei provocări în iarna care urmează”

,,Ne aflăm la Direcția de Salubritate din cadrul primăriei municipiului Târgoviște pentru a face o trecere în revistă a capacității de intervenție a administrației publice locale pentru activitatea de deszăpezire. La acest moment, din fericire, nu avem precipitații sub formă de ninsoare, însă în perioada următoare cu siguranță vom avea. Administrația locală este pregătită, avem stocuri suficiente de combustibil, de clorură de calciu, de sare, de nisip, de material antiderapant, dar și de personal, astfel încât să putem face față oricărei provocări în iarna care urmează.

De asemenea, Direcția de Salubritate este operator licențiat ANRSC pe ceea ce înseamnă activitatea de curățare și de îndepărtare a zăpezii, astfel încât nu avem și nu am avut niciodată problema de contractare a unui operator autorizat și așa mai departe, activitatea fiind realizată prin mijloace proprii. Avem 60 utilaje, undeva la 250 de oameni de la Salubritate, Ecosal, Municipal Construct care interveni în situația în care va fi cazul.

Avem, prin Serviciul Voluntar de Situații de Urgență din cadrul primăriei, posibilitatea de a capacita încă 50 de oameni pentru intervenție plus utilajul de topit zăpada și intervenție în caz de situație de urgență care este în dotarea Serviciului Voluntar de Situații de Urgență al primăriei. Așadar suntem pregătiți pentru ceea ce va urma, plus îi mai avem și pe cei care beneficiază de ajutor social și care în fiecare an au fost mobilizați pe activitatea de deszăpezire și nu numai. Suntem pregătiți să intervenim imediat și cu mijloace suficiente”, a transmis edilul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Facturiada
„Război” conducere-sindicat... pe rețeaua de apă!
Noi proiecte pe zona de mobilitate urbană!
Peste 10.000 de misiuni ale jandarmilor dâmbovițeni în 2021
Rata de incidență a COVID-19, în creștere
Criza și liderii adevărați (II)
Crește taxa de habitat!
Criza și liderii adevărați (I)
Liceul Tehnologic din Nucet mută cursurile în online
Tragică lecția kazahă...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Facturiada

Ei bine, românii au trăit-o / o trăiesc și p-asta: schizofrenica facturiadă. Căci companiile furnizoare de energie – gaze naturale și electricitate – și care sunt în mâinile străinilor, apucați de o schizofrenică, da, poftă de a-și spori fabulos profitul, au pus nenorocite biruri pe existența românilor amărășteni. Și au trecut la execuție: au pus pe facturi niște sume de plată... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale