Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.03.2020 00:18

În Dâmbovița,


A A

Amenzi pentru ieșirea din izolarea la domiciliu

Amenzi pentru ieșirea din izolarea la domiciliu
Ieri, la Catedrala Mitropolitană, Sfânta Liturghie a fost oficiată afară, în fața lăcașului de cult

BULETIN DE PRESĂ

În data de22.03.2020, în județul Dâmbovița: se aflau în izolare la domiciliu 1089persoane asimptomatice au ieșit din izolare la domiciliu 226 persoane se aflau în carantină, în spațiile identificate în acest sens,47 de persoane. Sâmbătă, au acționat pe raza județului Dâmbovița 147 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 37 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, în scopul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu. De asemenea, a fost asigurată deplasarea și însoțirea celor 9 persoane către centrele de carantină. Astfel, au fost verificate 682 de persoane, dintre care 83 în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1500 de lei celor care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. În continuare, pe raza întregului județ, sunt desfășurate activități, pentru verificarea și identificarea persoanelor care încalcă măsura izolării la domiciliu. Zilnic sunt înregistrate apeluri (13 până la acest moment)la numărul de telefon 0730.013381 în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, efectuate de către șoferi de tir și persoane aflate în izolare la domiciliu în județul Dâmbovița. Totodată, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița va monta astăzi două corturi de triaj la Spitalul Municipal Moreni. Este foarte important să respectați măsurile adoptate de către autorități! Evitați ieșirile din casă și respectați măsurile de igienă personală, esențiale în vederea răspândirii COVID-19! Facem un apel către populație în vederea respectării prevederilor din cele două Ordonanțe militare nr 1/17.03.2020 și nr.2/21.03.2020, precum și alte hotărâri și ordine adoptate în scopul prevenirii coronavirusului COVID-19.

CENTRUL JUDEțEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Focar COVID cu peste 100 de cazuri la Țuicani-Moreni
Creșterea cazurilor COVID-19
Donație de măști din China pentru Camera de Comerț
"Pandemia este scăpată de sub control"
Ploaie de amenzi pentru încălcarea măsurilor anti-COVID
Biserica se preocupă în continuare de instituțiile sociale
Controale cu echipe mixte contra COVID-19
"Guvernul a făcut dreptate salariaților din industria de apărare"
Întreruperi de energie electrică
11 salariați DGASPC Găești au COVID-19


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un premier Incitator

Bună sau strâmbă, decizia Curții Constituționale obligatorie trebuie respectată cu sfințenie. Și, asta în cazul oricărei Curți Constituționale din această lume. Așa este prevăzut în legea legilor – Constituția. Și dacă este vorba de Constituție, vorba aia, fermoarul tras la gură.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale