Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.10.2021 00:18

La SAJ Dâmbovița,


A A

Ambulanțierii, epuizați de urgențele COVID-19

Ambulanțierii, epuizați de urgențele COVID-19

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița spune că personalul instituției este într-o continuă activitate. Solicitările pentru testările COVID și numai, lasă fără răgaz personalul ambulanțier. Managerul Mihail Gheorghe a precizat că o soluție pentru revigorarea sistemului sanitar din România ar fi reintroducerea Stării de Urgență.

,,Personalul nostru este epuizat, am avut noroc că am făcut acele angajări de ambulanțieri pentru perioada Stării de Alertă, dar chiar și așa abia facem față solicitărilor. Lumea trebuie să înțeleagă că fără vaccin și respectarea restricțiilor nu avem cum să punem capăt acestei pandemii. Scenariul nostru pentru a ieși din această criză sanitară este acela de a reintroduce Stare de Urgență.

Într-adevăr, efectele economice nu vor fi cele mai bune, dar cred că măcar pentru trei săptămâni se poate face acest lucru, nu ar fi atât de mult afectată economia, iar pentru sistemul sanitar ar fi o gură de oxigen. Când a fost valul 1, vă aduceți bine aminte că erau foarte puține cazuri, acum au explodat și nu am trecut cu bine nici de celelalte valuri”, a declarat Mihail Gheorghe, managerul SAJ Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Majoritatea biletelor de tratament pentru pensionari au fost distribuite
Peste 18.000 de persoane testate și 452 de pacienți depistați pozitiv la hepatită B sau C în județul Dâmbovița
Pensionarii cer mărirea pensiilor la nivelul inflației
Camera de recoltare la Centrul de Transfuzii a fost extinsă!
Deschiderea temporară a DJ 714
Liste de așteptare pentru cardurile valorice destinate donatorilor
Angajații M.A.I. vor veghea la buna desfășurare a activităților prilejuite de Sărbătoarea Solemnă a Sfântului Ierarh Nifon
Sărbătoarea Sf.Ierarh Nifon, supravegheată de pompierii dâmbovițeni
Acțiune a polițiștilor de imigrări pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a străinilor
Cod Galben de ploi și inundații în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale