Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.10.2022 00:16

PSD Dâmbovița, în febra alegerilor de la nivelul organizațiilor locale!


A A

Alte 7 comune și-au ales sâmbătă președinții de organizații!

Alte 7 comune și-au ales sâmbătă președinții de organizații!

*Conferințele de alegeri au fost conduse de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 

Motoare turate la maxim la Organizația PSD Dâmbovița! Președintele acestei formațiuni politice, Corneliu Ștefan a condus sâmbătă, 15 octombrie a.c., conferințele de alegeri în organizațiile locale ale PSD din comunele Ludești, Hulubești, Valea Mare, Crângurile, Gura Foii, Dragodana și Cobia. Potrivit liderului social democrat, aceste unități administrativ teritoriale au până la acest moment 30 de contracte de finanțare semnate și proiecte aprobate, toate cu o valoare totală de aproximativ 175.000.000 de lei.

„Ca de fiecare dată, alături de noi au fost sute de membri de partid în fața cărora atât noi, cât și primarii localităților respective am prezentat un raport al tuturor proiectelor aflate în derulare, dar și planurile de viitor. Administrațiile locale, conduse de primarii social-democrați, reușesc să atragă fonduri substanțiale în comunele lor, acesta fiind și motivul pentru care 6 dintre ei au fost aleși de colegii lor în funcțiile de președinți de organizații: PSD Hulubești - președinte Cursurenu Ion; PSD Valea Mare - președinte Constantin Miu; PSD Crângurile - președinte Barbu Costin; PSD Gura Foii- președinte Radu Georgescu; PSD Dragodana- președinte Sandu Gheorghe; PSD Cobia - președinte Marin Manda; PSD Ludești- președinte Vlad Gabriel. Cele 7 comune au, datorită echipei PSD, 30 de contracte de finanțare semnate și proiecte aprobate, toate cu o valoare totală de aproximativ 175.000.000 de lei: - 12 proiecte prin Programul Județean de Dezvoltare Locală - 14.000.000 lei; - 7 contracte de asociere primării/Consililul Județean Dâmbovița - 11.700.000 de lei; - 4 contracte prin POIM, program prin care introducem, extindem sau modernizăm rețele de apă și apă uzată - 100.200.000 de lei;  - 7 proiecte aprobate pentru finanțare prin Programul Național Anghel Saligny - 48.700.000 de lei. Le urăm succes și la cât mai multe proiecte implementate!”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”
Brevet european cu efect unitar în toate țările UE
Problemele colectării gunoiului pentru firmele din județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale