Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.12.2021 00:12

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Ai plecat și tu, Mircea!

Ai plecat și tu, Mircea!

Fotbalul dâmbovițean este zguduit de o nouă tragedie chiar înaintea Sărbătorilor. S-a stins din viață, fulgerător, la numai 40 de ani, Mircea Junghie, fostul jucător al echipei de Liga a 4-a, Unirea Bucșani. De fel din Perșinari, unde a fost căpitanul formației locale vreme de mulți ani, Mircea și-a urmat rapid părintele la cele veșnice. În urmă cu trei luni, a trecut în neființă și tatăl său, Vali Junghie, un respectat om de fenomen, finanțatorul echipei Voința Perșinari, care s-a și desființat odată cu retragerea regretatului senior.

Durerea este și mai mare, cu cât Mircea Junghie a lăsat în urmă două copile minunate, distruse de pierderea părintelui. S-a așternut din nou doliu peste familia Junghie, peste comunitatea din Perșinari, peste fotbalul dâmbovițean, care a suferit mai mult ca niciodată în pandemie. Tare mi-e teamă că, prin pierderea celor doi, tată și fiu, ambii nebuni după acest fenomen sportiv, la Perșinari nu se va mai juca multă vreme fotbal în mod organizat.

Cu toate că, tocmai aceste tragedii ar trebui să unească mai mult comunitatea locală, ca o datorie de onoare pentru memoria celor doi dispăruți din familia Junghie. Sunt momente de durere greu de definit, în special pentru apropiați, care au nevoie de multă putere să meargă mai departe. Off!

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Mihalcea va avea o misiune grea
Vară agitată
Final de capitol
Sezonul premierilor
Există un Dumnezeu al fotbalului
Salvarea de la retrogradare este obligatorie
Pițiane, Pițiane!
Chindia nu merită să rămână în Liga 1
Doamne, cum a ajuns Chindia!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români

George Coandă


Nu știu dacă l-am citat până acum, într-un editorial, pe ironicul filozof Petre Țuțea, cu o zicere panseistică dură cu privire la unul din felurile de a fi ale poporului român. Atât de dură încât sună a sentință definitivă și irevocabilă. Și chiar dacă o voi fi citat vreodată, este acum momentul cel mai potrivit s-o aduc în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale