Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.09.2022 00:12

Surprize pe scena politică... dâmbovițeană!


A A

Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului României!

Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului României!

*Deși propunerea nu a fost din partea PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a fost totuși numit la Guvern din partea PSD, pe altă filieră!

 

De la PRO România... direct în Guvernul României! Printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, publicată marți, 6 septembrie 2022, în Monitorul Oficial al României, Adrian Țuțuianu a fost numit în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. Vestea a bulversat puțin scena politică dâmbovițeană. Fost senator și președinte al PSD Dâmbovița, fost ministru al Apărării Naționale, apoi fost președinte al PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu revine la Guvern pe filiera PSD, dar fără susținerea Organizației PSD Dâmbovița, după cum ne-a declarat ieri președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Se pare că artizanul numirii este nimeni altul decât Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului.

„Nu am avut nicio ședință în Organizația PSD Dâmbovița, nu am avut nicio propunere din partea cuiva, nici măcar dânsul nu a solicitat o astfel de susținere. Nu este propunerea din partea PSD Dâmbovița, nu a solicitat nici d-ul Țuțuianu sprijin, nu ni s-a solicitat sprijin nici din partea PSD de la nivel național, nu am avut nicio discuție cu colegii noștri”, ne-a declarat ieri președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Tot ieri președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran și președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu ne-au confirmat că Adrian Țuțuianu a venit la Guvern din partea PSD și nu din partea PNL, asta pentru că în ultimul timp s-a vehiculat prin diverse medii că fostul președinte al PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, va trece în barca PNL.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”
Brevet european cu efect unitar în toate țările UE
Problemele colectării gunoiului pentru firmele din județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale