Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.06.2022 00:08

Victorie categorică


A A

Adânca a făcut instrucție cu Puntea de Greci

Adânca a făcut instrucție cu Puntea de Greci

* Echipa din Adânca s-a impus cu 10-3 și are șanse foarte mari să continue în Liga a 5-a și în stagiunea următoare.

 

În primul meci din mini-turneul pentru evitarea retrogradării din Liga a 5-a, Voința Adânca a întâlnit Neajlovul Puntea de Greci, la Ungureni. Echipa din Adânca s-a impus cu 10-3 și are șanse foarte mari să continue în Liga a 5-a și în stagiunea următoare. În schimb, situația formației din Puntea de Greci este destul de complicată, însă în cazul unei victorii cu Luceafărul Bolovani, în ultima etapă, lucrurile poate lua o turnură favorabilă.

Adelin Pietricică: „Am cam rezolvat această situație”

Adelin Pietricică a marcat de cinci ori pentru Voința Adânca, iar la finalul jocului s-a declarat extrem de fericit, pentru că echipa și-a îndeplinit obiectivul. „Am cam rezolvat această situație. Suntem salvați de la retrogradare în proporție de 99%, ne-am îndeplinit obiectivul de a rămâne în Onoare. Chiar vorbeam cu cineva că vom câștiga la o diferență de cel puțin șase goluri. Știu valoarea echipei mele, am ajuns în această situație din cauza banilor, nu am putut să venim toți la toate meciurile și de asta am ajuns pe acest loc. Ne-au lipsit doi jucători, unul accidentat și celălalt a fost la muncă, dar în mare am fost toți. Ne dorim să rămânem în Liga a 5-a și am depus eforturi să rămânem aici. Cu Bolovani o să fie greu, pentru că avem jucători la muncă, dar încercăm să facem o echipă ca să câștigăm și acel meci”.

Dan Simion: „Am avut emoții”

Delegatul Voinței Adânca, Dan Simion, a spus că a avut emoții înainte de acest meci, dar se bucură că jucătorii au reușit să se impună la o asemenea diferență. „A fost un joc frumos, am început cam greu, dar a doua repriză a fost la discreția noastră. Ne-am atins obiectivul, însă mai avem un meci pe care sperăm să-l câștigăm. 90% suntem salvați, dar nu știm ce se va întâmpla în celelalte meciuri. Nu mă așteptam să câștigăm la această diferență, dar am avut încredere în jucători, i-am motivat. Au făcut meciuri foarte bune cu echipe bune și în campionat. În tur, nu am avut toți jucătorii de bază, s-a cunoscut acest lucru. Am avut emoții”.

Florin Guran: „Băieții sunt supărați”

Florin Guran, unul dintre jucătorii importanți de la Puntea de Greci, a spus că diferența de valoare a fost clară și consideră că Neajlovul are șanse mici să evite retrogradarea. „Am întâlnit o echipă foarte bună, care a muncit, a alergat, s-a văzut diferența. Noi am venit cu 11 jucători, nu am avut rezervă. S-a dat penalty în primele cinci minute, am avut un jucător eliminat, a fost foarte greu. Nu am ce să le reproșez băieților de la Adânca. Mergem mai departe, ne jucăm șansa, atât am putut. Șansele sunt minime, ne jucăm șansele cu Bolovani. În Liga a 6-a sunt echipe mai slăbuțe, vor fi deplasări mai lungi. Băieții sunt supărați, nu vor să mai rămână. Încercăm să rămânem acolo unde suntem”.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Alegerea Toni (cul) Petrea
Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos
Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Comportare foarte bună la Cavalerii Viitorului
Flacăra merita mai mult
Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul
Toni Petrea a preluat Chindia
6 oferte depuse pentru construirea noului stadion
Mihalcea a cedat! Cam târziu...
Succesul care nu mai vine


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale