Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.10.2021 00:11

Din cauza pandemiei de COVID-19,


A A

Activitate restrânsă la Judecătoria Pucioasa

Activitate restrânsă la Judecătoria Pucioasa

*Un judecător stagiar și un număr de patru grefieri au intrat în concediu medical, ca urmare a infectării cu COVID-19

comunicat de presă

Vă aducem la cunoștință că prin Hotărârea nr. 17 din data de 08.10.2021 a Colegiului de Conducere al Curții de Apel Ploiești (cu erată) s-a dispus, în conformitate cu dispozițiile art. 2 alin. 3, lit. a) din Legea nr.114/2021 privind unele măsuri în domeniul justiției în contextul pandemiei COVID-19, restrângerea activității de judecată a Judecătoriei Pucioasa pe o durată de 14 zile, față de situația deosebită existentă la nivelul acestei instanțe în ceea ce privește resursele umane,  situație generată pe de o parte de schema redusă de personal afectată de existența unor posturi vacante sau vacante temporar, iar pe de altă parte de intrarea în concediu medical a unui judecător stagiar și a unui număr de patru grefieri, ca urmare a infectării cu COVID-19.

Vă informăm că, potrivit art. 2 alin. (7) din Legea nr. 114 din 28 aprilie 2021 privind unele măsuri în domeniul justiției în contextul pandemiei de COVID-19 în alte cauze decât cele anterior menționate, judecata se amână de drept pe durata restrângerii activității de judecată, fără a fi necesară emiterea unei încheieri în acest scop. În termen de 10 zile de la încetarea restrângerii activității de judecată, judecătorul sau instanța de judecată va lua măsuri pentru fixarea termenelor de judecată și efectuarea actelor de procedură.

 

Președinte delegat, judecător Mastacan Nadia Maria

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Polițiști la școală de Ziua Nonviolenței
Se vor construi șase locuințe pentru doctori și profesori
Manifestare educațională dedicată Unirii
Exporturile au bătut importurile
,,Extinderea Cardiologiei și tratarea infarctului miocardic acut, cel mai bun lucru la SJUT”
Ambulanța mai are de așteptat până va primi mașini noi
Primăria Dobra are obiective mari
Regres în domeniul construcțiilor
Două noi investiții pentru 2023
345 de locuri de muncă disponibilePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale