Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.01.2023 00:13

În Dâmbovița, inspectorul școlar general îndeamnă primarii să ia în considerare...


A A

Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ

Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ

În ultimii ani, atât școlile și grădinițele din mediul urban, cât și din mediul rural, au suportat adevărate modificări în județul Dâmbovița. Anul trecut au fost redeschise și inaugurate mai multe grădinițe, școli și licee, majoritatea prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Astfel, inspectorul școlar general, Ileana Nicolaescu, îi îndeamnă pe cât mai mulți primari din Dâmbovița să urmeze exemplul localităților unde au fost accesate fonduri pe programul amintit, iar infrastructura educațională de la nivel județean să se dezvolte tot mai mult. De asemenea, Ileana Nicolaescu a ținut să felicite autoritățile locale și județene pentru sprijinul pe care l-au acordat  pentru reabilitarea mai multor instituții de învățământ din județ.

„Aș preciza faptul că există pe Axa Programului Național de Redresare și Reziliență prin care Unitățile Administrativ-Teritoriale pot depune și vor depune proiecte pentru dotarea unităților de învățământ. Toți primarii pot accesa fonduri pentru acest program și ar fi cu siguranță un lucru benefic pe zona de educație în Dâmbovița. Vreau să salut pe această cale, și în același timp să și mulțumesc, echipei de la Primăria Municipiului Târgoviște și celei de la Consiliul Județean, care sprijină unitățile de învățământ pe această componentă de îmbunătățire a dotărilor. Când spun dotări, mă refer la laboratoare, table interactive și dotarea atelierelor de instruire practică pentru liceele tehnologice. Aceste componente le prevede ghidul solicitantului. Pot să spun despre colaborarea cu autoritățile locale și județene în ceea ce privește actul educațional că este consecventă și cu sprijin substanțial”, a declarat prof. Ileana Nicolaescu, inspector școlar general.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”
Brevet european cu efect unitar în toate țările UE
Problemele colectării gunoiului pentru firmele din județul Dâmbovița
PNL Dâmbovița, 27% în preferințele electoratului județean


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)

Au românii expresia paremiologică cu tâlc. Cică „frica păzește pepenii”. Și al cărui tâlc se poate aplica în sens geopolitic și la ce se petrece acum pe cele două mari teatre de război, în Ucraina și în Israel. La peste un an și jumătate de la războiul lui Putin declanșat împotriva Kievului… nazist (!), și la aproape două luni de la agresiunea teroristă a Hamas... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale