Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.01.2023 00:16

Arhiepiscopia Târgoviștei, la moment de bilanț:


A A

Acțiuni social-filantropice de peste 4.500.000 lei

Acțiuni social-filantropice de peste 4.500.000 lei

La Târgoviște, s-au desfășurat, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, joi, 19 ianuarie 2023, lucrările Consiliului Eparhial și ale Adunării Eparhiale. În cuvântul său, Părintele Mitropolit Nifon a evidențiat cele mai importante repere din activitatea Arhiepiscopiei Târgoviștei, accentuând „intensificarea ajutorării aproapelui aflat în nevoi și suferință, acum, când crizele sociale și economice afectează pe mulți semeni de-ai noștri, mai ales din cauza războiului de la granițele țării noastre”.

În cadrul activității social-filantropice, au fost ajutate 128.568 de persoane aflate în nevoi și suferință, cu bani și produse în valoare de peste 4.589.819 lei. Astfel, menționăm că 15 persoane au beneficiat de sprijin medical de urgență în valoare de 285.657 lei, 183 de persoane aflate în diverse situații dificile au fost susținute cu suma de 94.635 lei, au fost oferite 12.689 pachete cu alimente, îmbrăcăminte și alte bunuri pentru 7.240 persoane, precum și ajutorarea a 4.712 refugiați din Ucraina, cu produse în valoare de 379.610 lei.

În anul 2022, au fost târnosite bisericile cu hramul „Sf. M. Mc. Gheorghe” și „Nașterea Maicii Domnului” a Mănăstirii VIFORÂTA, „Sf. Împărați Constantin și Elena” și „Sf. Martiri Brâncoveni”, din satul Crovu, Comuna Odobești, Protoieria Titu, „Sf. Ioan Gură de Aur” și „Sf. Mare Mucenic Gheorghe”  din Municipiul Târgoviște, Protoieria Târgoviște Nord și „Sf. Împărați Constantin și Elena” și „Acoperământul Maicii Domnului”, din orașul Fieni, cartierul Berivoiești, Protoieria Pucioasa.

 

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)
Greva de avertisment a avut efect
Finanțare pentru 64 de străzi și 55 de parcări din Târgoviște
Șoferii care conduc fără permis
Începe săptămâna protestelor polițiștilor!
ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (I)
Proiecte de amploare în perioada următoare
Etapa județeană a Olimpiadei de Religie
Târgul de produse tradiționale de la Direcția Agricolă Dâmbovița!
Accidentele rutiere, în scăderePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)

La prima prezentare a produsului, undeva pe la sfârșitul anului 2022, ChatGPT menționa că utilizează anumite bazele de date, adică documente publicate înainte de anul 2019. Normal, dimensiunea bazelor de date actualizate este o direcție clară de acțiune. Companiile care prestează servicii în acest sector scanează și indexează o cantitate enormă de documente în fiecare zi.

O parte... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale