Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2022 00:18

Pentru traseul Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera


A A

A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru modernizarea DJ 714

A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru modernizarea DJ 714

*În proiect este prevăzut construirea unui drum nou, care să facă legătura între Drumul Național 71 și Drumul Județean 714, a unui pod nou peste Râul Ialomicioara, dar și modernizarea tronsonului de 19 km Glod-Peștera

 

Veste bună pentru infrastructura rutieră din zona montană a județului Dâmbovița! Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat că a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru modernizarea DJ 714 Glod-Sanatoriul Moroeni-Bolboci-Padina-Peștera. Corneliu Ștefan a subliniat faptul că acest proiect va ajuta foarte mult turismul dâmbovițean în zona montană. În proiect este prevăzut construirea unui drum nou, care să facă legătura între Drumul Național 71 și Drumul Județean 714, a unui pod nou peste Râul Ialomicioara, dar și modernizarea tronsonului de 19 km Glod- Sanatoriu Moroeni- Bolboci- Padina- Peștera. Odată cu realizarea celor două investiții, drumul, respectiv podul nou, turiștii vor putea să ocolească satul Glod atunci când vor urca în zona montană.

„Avem în vedere construirea unui drum nou cu o lungime de 3,7 km, care să lege DN71 de DJ714, dar și modernizarea traseului Glod- Sanatoriu Moroeni-Bolboci-Padina- Peștera. Acest tronson are o lungime de 19,11 km. Lucrările sunt de anvergură datorită lungimii drumului, 22,8 km – drum nou și modernizare drum vechi, dar și a faptului că vom construi un pod nou pentru Râul Ialomicioara! Foarte important! Datorită acestui pod și drumului nou cei care vor urca în platoul montan nu vor mai trece prin satul Glod. Valoarea estimată a proiectului se ridică la peste 326.000.000 de lei, TVA inclus. Drumul județean DJ714 va asigura legătură cu Stațiunea Turistică de Interes Național Padina- Peștera și, la fel de bine de precizat, va avea impact uriaș asupra dezvoltării turismului în toată zona montană dâmbovițeană”, a transmis președintele Consiliul Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)
Greva de avertisment a avut efect
Finanțare pentru 64 de străzi și 55 de parcări din Târgoviște
Șoferii care conduc fără permis
Începe săptămâna protestelor polițiștilor!
ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (I)
Proiecte de amploare în perioada următoare
Etapa județeană a Olimpiadei de Religie
Târgul de produse tradiționale de la Direcția Agricolă Dâmbovița!
Accidentele rutiere, în scăderePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)

La prima prezentare a produsului, undeva pe la sfârșitul anului 2022, ChatGPT menționa că utilizează anumite bazele de date, adică documente publicate înainte de anul 2019. Normal, dimensiunea bazelor de date actualizate este o direcție clară de acțiune. Companiile care prestează servicii în acest sector scanează și indexează o cantitate enormă de documente în fiecare zi.

O parte... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale