Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.11.2021 00:14

În județul Dâmbovița…


A A

90% dintre cadrele didactice, imunizate

90% dintre cadrele didactice, imunizate

*Inspectorul general din Dâmbovița. Prof. Cătălina Homeghiu a declarat că sunt unități de învățământ din județ cu procent de imunizare de 100%, dar mai sunt și câteva grădinițe, unde procentul este momentan de 0%

 

Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița, procentul cadrelor didactice  din județ imunizate cu serul anti-COVID-19 a ajuns la 90%. În acest moment, media națională este 71%,  iar în perioada următoare se așteaptă o creștere, mai ales că în Parlament se discută tot mai mult despre posibilitatea ca certificatul verde să devină obligatoriu la locul de muncă, așa cum s-a întâmplat de luni bune în statele mari europene și nu numai. Inspectorul general din Dâmbovița. Prof. Cătălina Homeghiu a declarat că sunt unități de învățământ din județ cu procent de imunizare de 100%, dar mai sunt și câteva grădinițe, unde procentul este momentan de 0%.

„Profesorii au înțeles numai așa pot să-și desfășoare activitatea în condiții normale”

,,Rata de vaccinare din județul Dâmbovița în rândul cadrelor didactice este una îmbucurătoare. Se pare că în ultimele săptămâni am depășit cu mult media națională, unde procentul este de 71%. În județ am ajuns la aproape 90%, semn că profesorii noștri au înțeles numai așa pot să-și desfășoare activitatea în condiții normale, adică în sălile de clasă, cu elevii în bănci. Mai avem și unități de învățământ unde procentul de imunizare este mic, dar avem și unități cu procentajul 100%. Unele sunt chiar cu 0%, dar în unitățile respective, personalul este poate de doar două-trei persoane. Astfel de situații se mai regăsesc la grădinițe”, a explicat prof. Cătălina Homegiu, inspectorul general al IȘJ Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Minivacanța de Sfânta Maria, la muzeele dâmbovițene
Școala de Vară din tinda bisericii „Maica Domnului - ocrotitoarea copiilor”
Sfântul Ierarh Nifon - Ocrotitorul Târgoviștei
Aspecte practice referitoare la sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon
Festivalul „Peștera –Padina” revine în forță
Expoziția de pictură „Tandem Cromatic IV”
Schimbarea la față
„Obiectivele pentru Educație nu pot fi atinse decât printr-o reformă coerentă”
Elevi jandarmi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean
Expoziția de pictură „Apartenențe”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski ar fi înțelept…

Și-a venit momentul să vă deconspir opinia/sugestia mea pe care Vladimir Zelenski, dacă ar fi un rațional înțelept, animat de-o sinceră grijă pentru prezervarea suveranității și independenței patriei sale, ar trebui acum, apoi va fi prea târziu, să facă această mișcare geopolitică/geostrategică: să redea României Bugeacul (Sudul Basarabiei) și să revendice de la Republica Moldova Transnistria.

Odată făcută... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale