Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2023 00:16

Sindicatele polițiștilor transmit ferm guvernanților:


A A

„Vrem salarii cuvenite prin lege! Vrem respect pentru pensionarii militari”!

„Vrem salarii cuvenite prin lege! Vrem respect pentru pensionarii militari”!

*Joi, 8 iunie, ora 11.00, polițiștii vor picheta Reprezentanța în România a Comisiei Europene

 

Fierbere mare în sistemul bugetar unde mai nimeni nu este mulțumit de salariul pe care îl primește! Sindicatele din poliție nu se lasă și își cer drepturile, dar și să fie respectați! Consecvenți angajamentelor lor din ultima perioadă, sindicaliștii din acest domeniu au revenit în stradă, pentru a apăra drepturile și interesele polițiștilor, personalului contractual și ale pensionarilor militari!

Potrivit liderului de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan colegii de la nivel național au notificat Primăria Capitalei, pentru  organizarea unor forme de protest, pe tot parcursul lunii curente (dacă va fi nevoie) și, alături de alți parteneri sindicali din familia ocupațională Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, s-au reluat manifestările, începând, miercuri, 7 iunie 2023, ora 11,00, la sediul Camerei Deputaților, for legiuitor decizional în ceea ce privește proiectul denumit Plx 244/2023, care aduce unele modificări ale legislației vizând pensiile de serviciu, inclusiv la Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat.

„În acest context, am solicitat și discuții cu membrii Comisiilor de Muncă și de Buget-Finanțe, dar și cu conducerea Camerei Deputaților, pentru a le prezenta considerațiile SNPPC pe marginea acestui proiect legislativ (justificat, de către coaliția politică aflată la putere, de necesitatea îndeplinirii reformelor asumate prin PNRR), proiect care a asimilat pensiile militare de stat - reglementate distinct, în forme similare, în toate statele membre NATO/UE și datând în România încă de pe vremea Domnitorului A.I. Cuza - cu cele 6 sisteme de pensii de serviciu menționate în Partea I din PNRR, capitolul privind Reforma sistemului public de pensii și a Casei Naționale de Pensii Publice. În continuarea demersului nostru pe această linie, joi, 8 iunie, ora 11,00, vom picheta Reprezentanța în România a Comisiei Europene”, se arată arată în comunicatul de presă emis de Biroul Executiv – FSNPPC și transmis de liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”
Brevet european cu efect unitar în toate țările UE
Problemele colectării gunoiului pentru firmele din județul Dâmbovița
PNL Dâmbovița, 27% în preferințele electoratului județean


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)

Au românii expresia paremiologică cu tâlc. Cică „frica păzește pepenii”. Și al cărui tâlc se poate aplica în sens geopolitic și la ce se petrece acum pe cele două mari teatre de război, în Ucraina și în Israel. La peste un an și jumătate de la războiul lui Putin declanșat împotriva Kievului… nazist (!), și la aproape două luni de la agresiunea teroristă a Hamas... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale