Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.05.2023 00:13

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, o spune ferm și răspicat...


A A

„Trebuie să existe o competiție între stânga și dreapta”

„Trebuie să existe o competiție între stânga și dreapta”

*„Adversarul nostru în Dâmbovița va fi PSD-ul, așa cum pentru ei noi vom fi adversarul principal”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran

 

Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, susține că România nu se poate dezvolta armonios atâta timp cât nu există o competiție reală între stânga și dreapta politică! Totodată acesta recunoaște că alianța PSD - PNL reprezintă  în momentul de față soluția optimă pentru țara noastră, mai ales în actuala conjunctură economică, socială și politică. De asemenea, liderul liberal este uimit de ascensiunea celor de la AUR și nu înțelege cum atâția români pot să meargă spre latura extremistă.  Concluzia trasă de Virgil Guran, la ultima conferință de presă de la PNL Dâmbovița, este că adversarul principal al liberalilor în județul Dâmbovița va fi PSD –ul și că va fi o ,,bătălie elegantă’’.

,,Din punctul meu de vedere întotdeauna va trebui să existe o competiție între stânga și dreapta. Când vom ajunge în România să avem o stângă puternică și o dreaptă puternică, să venim cu idei, ideologi și  lucruri concrete, atunci ne vom dezvolta. Atâta timp cât le amestecăm, de multe ori, dacă vedeți,  noi venim cu idei de stânga, cei de la PSD vin cu idei de dreapta, dar una peste alta în momentul de față aceasta este singura soluție. Nu am nimic cu AUR , ca formațiune, am cu anumiți oameni de la ei. Dacă ei cred că se poate conduce o țară prin scandal! A luat o amploare prea mare AUR, poate este și o greșeală de tactică a noastră, a celor de la PNL și PSD, dar nu-mi vine să cred că atâția oameni merg spre latura aceasta extremistă și că atâția români pot să creadă că se poate conduce o țară cu scandal. După părerea mea, la Dâmbovița, AUR nu va avea o mare valoare de piață, vor lua voturi doar de la oameni nemulțumiți, dar nu printr-o organizare bună, prin ceva deosebit... Adversarul nostru în Dâmbovița va fi PSD-ul, așa cum pentru ei noi vom fi adversarul principal. Va fi o bătălie elegantă pentru că, mă știți, eu nu mă leg de familiile oamenilor, de ce au făcut părinții lor acum 25 de ani. Noi vom veni cu lucruri concrete”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, în cadrul unei recente conferințe de presă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice
Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale