Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2022 00:13

Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan a dat verdictul:


A A

„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană

„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană

*„Cum în Poliție, mai ales la nivel înalt, niciun șef nu poate fi șef fără acordul politicului, acesta a fost lăsat apoi să se angajeze pe anumite funcții susținute de politic”

 

Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan, susține că politicienilor nu prea le place de Poliție pentru că aceasta este instituția care îi cercetează, care îi sancționează și le ridică permisele de conducere! Aceasta poate fi și explicația faptului că protestele polițiștilor nu au avut niciodată un efect imediat, spre deosebire de alte categorii sociale care au obținut mult mai ușor ceea ce au solicitat de la factorii decidenți.

Referitor la persoanele din Poliție care se pensionează la vârste fragede, de 40-45 de ani, ca mai apoi să se angajează tot la stat, prin ministere, pe posturi călduțe și foarte bine plătite, Florin Bălan spune că și aceștia au legătură directă tot cu politicul, cu mențiunea că aceștia nu sunt foarte mulți, ci cam 2-3 pe județ.

„Acești oameni care se reangajează după pensionare sunt de regulă anumiți șefi din poliție, unii au deținut funcții politice, de secretari de stat, și evident că profitând de faptul că au ocupat o funcție mai bună au ieșit cu o pensie mai bună. Cum în Poliție, mai ales la nivel înalt, niciun șef nu poate fi șef fără acordul politicului, acesta a fost lăsat apoi să se angajeze pe anumite funcții susținute de politic. Dar aceștia sunt puțini, sunt extrem de puțini, sunt câțiva, pe județ dacă sunt 2-3, sunt excepții. La noi, marea majoritate sunt agenți de poliție, peste 70%, iar un agent de poliție care vine de pe băncile școlii are un salariu de 2800 de lei. Restul, este o legendă a politicienilor pentru că evident că nu le convine de Poliție pentru că Poliția este cea care îi cercetează, cea care îi sancționează, care le ridică permisele de conducere”, a precizat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice
Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale