Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.08.2022 00:15

Mai sunt câteva zile până la sărbătoarea localității! (15-16 august)


A A

"Surprize muzicale" pregătite de autorități pentru „Zilele Comunei” Potlogi


*Pentru ca cetățenii să nu uite prea ușor această sărbătoare a comunei, primarul Nicolae Catrina le-a pregătit un spectacol de zile mari, susținut de artiști îndrăgiți *Prima zi de sărbătoare a comunei  se va încheia cu un spectaculos  foc de artificii

 

Autoritățile locale de la Potlogi se pregătesc de ,,Zilele comunei’’, manifestare care debutează luni, 15 august 2022, de Adormirea Maicii Domnului  sau Sfânta Marie Mică! Palatul Brâncovenesc , instituția emblematică a localității, îi așteaptă cu brațele deschise pe toți cei care poposesc în aceste zile de sărbătoare la Potlogi, unde turiștii sunt invitați să viziteze exponatele muzeului, dar și frumoasa grădină exterioară a Palatului Brâncovenesc. Un alt obiectiv care trebuie vizitat este și Casa Memorială ,,Nicolae Grigorescu’’ din satul Pitaru. Sunt așteptați să participe la sărbătoarea localității reprezentanți ai administrației publice locale și județene, președintele CJD, Corneliu Ștefan, parlamentarii județului, și nu numai.

Din programul manifestărilor nu va lipsi târgul tradițional de unde oamenii își pot achiziționa alimente tradiționale, dar și produse meșteșugărești. Pentru ca cetățenii să nu uite prea ușor această sărbătoare a comunei, primarul Nicolae Catrina le-a pregătit un spectacol de zile mari, susținut de artiști îndrăgiți. Prima zi de sărbătoare a comunei se va încheia cu un spectaculos  foc de artificii. În cea de-a doua zi a comunei, pe 16 august 2022, cetățenii sunt invitați la Căminul Cultural, la Spectacolul Folcloric ,,Omagiu Sfinților Brâncoveni’’.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște
Târnosirea Bisericii „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale