Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.05.2023 00:14

Sorin Grindeanu, despre rotativa guvernamentală...


A A

„Sper să aibă loc până la finalul sesiunii parlamentare”

„Sper să aibă loc până la finalul sesiunii parlamentare”

*Ministrul Transporturilor este optimist că rotativa va avea loc curând, dar după ce se va găsi o soluție pentru greva din învățământ

 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost prezent în Dâmbovița, unde au început lucrările de modernizare și lărgire la patru benzi a DN 7 Bâldana - Titu. Acesta a fost întrebat de jurnaliștii prezenți despre rotativa guvernamentală și negocierile care se poată în acest sens. Vicepremierul a declarat că speră ca cele două părți (PSD și PNL) să ajungă la o înțelegere până la finalul sesiunii parlamentare. Ministrul Transporturilor este optimist că rotativa va avea loc curând, dar după ce se va găsi o soluție pentru greva din învățământ. Grindeanu a mai declarat că trebuie oferită o variantă realistă pentru a opri greva profesorilor, iar Guvernul României să-și asume angajamentul pe care îl va lua.

„După cum bine știți, în acest moment, rocada politică este suspendată. Este un agreement pe care l-am luat în cadrul coaliției. Eu sper ca în perioada următoare să se găsească soluții pentru a se ieși din greva profesorilor, astfel încât, această schimbare de Guvern, așa cum a fost asumată în urmă cu un an jumătate, să se întâmple. Ar fi bine să se întâmple în următoarele zile, până la finalul sesiunii parlamentare, doar așa s-ar putea, astfel încât, votul să poată să fie dat în Parlament. Eu sunt optimist din acest punct de vedere, știu că negocierile vor continua. Va avea loc și un dialog între sindicate și Guvern, cu membrii ai Guvernului care au responsabilități din acest punct de vedere. Într-un final, sper să se găsească o soluție, o soluție care să poată fi și asumată în mod realist de un Guvern. Poți promite tot felul de lucruri care nu se întâmplă. Aici vorbim despre oameni serioși care în momentul în care spun că pot să facă anumite măriri...să le și facă. De aceea este nevoie de un dialog constructiv în care să se știe foarte bine și resursele de care dispune Guvernul României”, a declarat la Dâmbovița, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Finanțare UE pentru proiectele Stațiunii Peștera-Padina
Un singur liceu a avut promovabilitate zero la BAC
Promovabilitate de 68,45% la Evaluarea Națională
Zeci de liceeni, la ITM Dâmbovița, de Ziua porților deschise
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
Investiții de amploare în infrastructura școlară
Sute de elevi și profesori, premiați pentru rezultatele deosebite
Parteneriat strategic pentru schimbul de cunoștințe și expertiză
Șofer-pericol, cercetat de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale