Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2021 00:16

Prima revendicare „bifată” de Sindicatul Polițiștilor:


A A

„Singurul lucru benefic este că au început încadrările de personal în Poliție”

„Singurul lucru benefic este că au început încadrările de personal în Poliție”

*„Anul acesta avem o pierdere de peste 3000 de polițiști, peste 90% s-au pensionat din sistem, iar din școală au venit foarte puțini polițiști”

 

Au început încadrările de personal în Poliție pentru acoperirea deficitului imens  de cadre! Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan salută această măsură, mai ales că ea a fost cerută cu insistență  chiar de sindicate.

„Anul acesta avem o pierdere de peste 3000 de polițiști”

,,Cu privire la revendicările noastre singurul lucru benefic este faptul că a început să se facă încadrări de personal în Poliție. S-au mărit cifrele de școlarizare la școlile de poliție și au început încadrările prin trecerea agenților în corpul ofițerilor și încadrări directe de ofițeri și agenți de poliție, inclusiv de personal contractual civil, la nivel de țară. Desigur cifrele sunt diferențiate de la un județ la altul, dar începutul este bun.

Nu sunt foarte multe funcții scoase la concurs, dar este o perioadă bună în care se încadrează, spre deosebire de celelalte perioade când nu s-a ținut cont nici de cifra de școlarizare, nici de reluarea încadrărilor din sursă externă, pentru că deficitul de personal este uriaș și trebuie să se meargă pe toate căile, pentru că altfel nu se va putea acoperi acest deficit. Gândiți-vă că, numai până acum, au plecat din sistem peste 3000 de oameni, majoritatea prin pensionare.

Deci anul acesta avem o pierdere de peste 3000 de polițiști, peste 90% s-au pensionat din sistem, iar din școală au venit foarte puțini polițiști. Practic am primit doar câțiva ofițeri de poliție, agenți de poliție nu am primit deloc anul acesta, cu toate că era o discuție că  vom primi de două ori pe an. Din păcate, în toamna acestui an, nu s-a primit niciunul din școală. Anul trecut au abandonat această idee, de a se mări cifra de școlarizare, abia anul acesta în toamnă s-a reluat propunerea sindicatului de a se mări cifrele de școlarizare în școlile de poliție’’, a declarat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Infrastructura școlară, în continuă dezvoltare
Tinerii i-au cinstit pe Sfinții Martiri Brâncoveni
Dubai - laboratorul viitorului
Președintele Sanitas Dâmbovița reclamă o nedreptate făcută medicilor și asistenților medicali!
Direcția Agricolă Dâmbovița evaluează calamitățile produse de secetă
Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale