Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2022 00:16

Președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița recomandă vigilență maximă


A A

„Pandemia de COVID-19 nu s-a încheiat”

„Pandemia de COVID-19 nu s-a încheiat”

*,,Masca trebuie purtată în toate spațiile închise, nu trebuie să existe spațiu închis fără mască.... nu mai spun de unitățile medicale unde este obligatorie’’

 

Președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu transmite cetățenilor județului să fie vigilenți pentru că pandemia de Covid-19 nu s-a terminat! Organizația Mondială a Sănătății estimează că aceasta va mai dura cel puțin doi ani, motiv pentru care medicii de familie  recomandă dâmbovițenilor să nu renunțe la purtatul măștii de protecție, mai ales în spațiile închise, unde pericolul de infectare este mai mare.

,,Vreau să reamintesc tuturor că pandemia nu s-a terminat. OMS consideră că până în 2024 va mai dura pandemia de infecție Sars CoV 2 în condițiile în care funcționează vaccinarea, dar trebuie să se respecte  regulile. Ori la noi aceste lucruri sunt tot mai rare... Masca a rămas pe recomandare în tot felul de spații!! Ați văzut că în această perioadă, 2000-2021, cât s-au respectat regulile, infecțiile respiratorii, inclusiv gripa, au fost foarte puține. Am văzut cu toții ce s-a întâmplat în iarnă – primăvară, cum au răbufnit infecțiile respiratorii și gripa? Haideți s-o luăm de la început cu respectarea regulilor.... Masca trebuie purtată în toate spațiile închise, nu trebuie să existe spațiu închis fără mască.... nu mai spun de unitățile medicale unde este obligatorie, dar sunt și aici oameni care vin fără mască. În continuare vin pacienți fără mască la cabinet... Nu au văzut ce s-a întâmplat, că ne-au murit cunoștințe, apropiați, vecini, prieteni, necunoscuți de toate vârstele? Unii au supraviețuit și au trecut printr-un calvar, dar suportă în continuare consecințele acestei infectări. Măcar atâta lucru să stăm să gândim”, a declarat dr. Ileana Dumitrescu, președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
119.000 lei, sprijin din partea Bisericii
Peste 18.000 de persoane testate și 452 de pacienți depistați pozitiv la hepatită B sau C în județul Dâmbovița
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?
Sfințirea fântânii seculare de la Voinești
A scăzut numărul prezentărilor la testarea Covid-19
"Cel mai mic număr de absolvenți înscriși la Bacalaureatul de toamnă din ultimii 18 ani"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale