Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.05.2024 00:15

Funcționarii de la APM Dâmbovița au protestat din nou în fața sediului


A A

„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”

„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”

Un nou protest spontan a avut loc ieri la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița! Angajații instituției au încetat lucrul între orele 10.00 – 12.00 și au ieși în fața sediului pentru a-și arăta nemulțumirea față de lipsa de personal și volumul foarte mare de muncă, cerând în același timp  alinierea salariilor din teritoriu cu cele de la nivel central. Funcționarii de la APM Dâmbovița sunt deciși să protesteze zilnic până la soluționarea problemei, iar pe 23 mai 2024 protestul se va muta la București.

„Gândiți-vă că apar tot felul de erori sau încep să apară din ce în ce mai multe erori în actele de reglementare, sunt întârzieri în emiterea actelor, pentru că nu mai facem față... În privința revendicărilor salariale singurul lucru pe care noi îl solicităm este alinierea salariilor la salariile colegilor de la nivel central... Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar și gândiți-vă la responsabilitatea pe care angajații APM-urilor o au față de tot ce înseamnă mediu și protecția mediului. Gânditi-vă că s-ar fi putut ca România să intre pe mult mai multe proceduri de infringement dacă APM-urile nu ar fi fost atente și nu ar fi fost de gardă pentru a evita aceste infringement-uri. Suntem foarte puțini. Mai mult de atât,  începem să ne apropiem de vârsta de pensionare. Au ieșit mai mult de 7 colegi la pensie și nu s-a mai angajat nimeni. Sunt  domenii în servicii în care nu a rămas decât un singur om. Se blochează posturile și nu se poate veni decât prin transfer, dar când află ce salariu este... nu sunt tentați să vină în Agenție pentru că nu sunt motivați. Plus de asta durează foarte mult până se formează un consilier bun, îi  trebuie o anumită perioadă până când se acomodează cu partea de legislație, cu procedurile și tot ce este acolo și vorbesc de serviciile tehnice din agenție”, ne-a declarat Dorela Mirică, lider de sindicat la APM Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Programul Insulelor Ecologice Digitalizate, gata de lansare
Sprijin pentru Căminul de Bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
„Pârjol” de amenzi sanitar-veterinare în zeci de unitățile comerciale
Centrul de asistență medico-socială, cumpărat de primărie
Reabilitare termică de amploare a blocurilor de locuințe
PSD Dâmbovița, tur de forță prin Răcari, Titu și Găești
Razie rutieră de amploare pe caniculă
Descrețirea inovației (II)
Bilanț la Inspectoratul Județean de Jandarmi "Mircea cel Bătrân" Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale