Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.10.2021 00:20

Editorial


A A

„Ne-a ajuns cuțitul la os!”

„Ne-a ajuns cuțitul la os!”

Iată strigătul de disperare al românilor sfidați, obijduiți, aduși în sapă de lemn de o „clasă politică” mișunând de idioți inutili și care de 32 de ani, au tâlhărit la drumul mare această țară frumoasă, bogată, dar pe care au sărăcit-o producând și un real genocid.

Sfârtecându-se între ei – a se vedea ce s-a petrecut la recentele congrese ale liberalilor și neomarxiștilor useristoplușiști – au sfârtecat însângerând-o națiunea, au guvernat-o, și încă, din păcate, o mai guvernează, purjând în văzduhul patriei vorbe de clacă, că vezi Doamne, nu mai pot ei dormi, obosindu-se până la istovire (aiurea!) întru binele și fericirea neamului românesc.

Cine să-i mai creadă!? Sperjuri, mincinoși și criminali, asta sunt! Dar n-ar recunoaște-o nici să-i pici cu jăratecul iadului pentru că, dacă ar face-o, și-ar pierde privilegiile, bunăstarea nesimțită. Știți cum se spune: poporul are întotdeauna dreptate. Înșelat, umilit, sărăcit, ba și alungat din propria țară, poporul român nu mai este dispus să rabde jugul marelui fanariotism și al unei „clase politice” vândute intereselor distrugătoare de țări și popoare ale corporatismului multinațional globalizator.

Așadar, idioțenii politice inutile, această burghezo–moșierime postcomunistă, căci, ce să ne mai dăm după corcodușul uscat, ea există, a adus, la 32 de ani de la ceea ce încă mai continuăm să definim că ar fi fost o revoluție salvatoare a națiunii române, a adus această națiune în stare de moarte clinică.

Pe net circulă de ceva timp o butadă cu un tâlc avertisment lesne de descifrat. Iat-o. „România caută președinte cu 4 clase, de profesie cizmar, pentru salvarea ȚĂRII! ĂȘTIA CU STUDII AU FĂCUT-O ZOB!”. A se lua aminte. Dacă nu, ne găsim președintele să-l importăm, fie din Ungaria, fie din Polonia, de ce nu și de la Beijing...

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Crima de depopulare a României de români...
România în calea crivățului siberian
„Profesorul de fericire”
Fără „Unire-n cuget și-n simțiri”, România este pierdută
Facturiada
Criza și liderii adevărați (II)
Criza și liderii adevărați (I)
Tragică lecția kazahă...
Tragică lecția kazahă...
Eminescu. Și punctum


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale