Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2022 00:14

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran...


A A

„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”

„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”

*„Din prietenie și din respect mă abțin să spun care sunt șansele noii formațiuni politice, dar privind așa în trecut este greu să faci un partid nou”

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, un apropiat al fostului premier Ludovic Orban, căruia i-a fost consilier pe probleme de Apărare și Ordine Publică, nu l-a urmat pe fostul lider al PNL... în noua construcție politică, Forța Dreptei, un partid aflat la început de drum! Guran nu vede cu ochi buni plecarea lui Orban din PNL și consideră că era mare nevoie de el în partid. Președintele PNL Dâmbovița nu a dorit să vorbească despre șansele noii formațiuni politice, Forța Dreptei, dar recunoaște că este foarte greu să faci un partid nou în ziua de azi, mai ales că acest lucru a fost experimentat și de alții, însă fără succes.  

„Este greu să faci un partid nou”

,,Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică, pe care o consideră calea cea bună de urmat. I-am spus foarte clar, pentru că sunt un om deschis care spun ceea ce gândesc. Nu consider că așa se rezolvă problema, era mare nevoie de el în interior, dar și de ceilalți colegi care au plecat, pentru că noi avem anumite probleme în interior pe care trebuie să ni le rezolvăm. Eu consider că nu era cazul și că nu erau motive de plecare, erau motive de încercat să corectăm ce nu este bine în partid. Fiecare are o șansă, din prietenie și din respect mă abțin să spun care sunt șansele noii formațiuni politice, dar privind așa în trecut este greu să faci un partid nou’’, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești
„Guvernul a preferat să lase lucrurile complet scăpate de sub control”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români

George Coandă


Nu știu dacă l-am citat până acum, într-un editorial, pe ironicul filozof Petre Țuțea, cu o zicere panseistică dură cu privire la unul din felurile de a fi ale poporului român. Atât de dură încât sună a sentință definitivă și irevocabilă. Și chiar dacă o voi fi citat vreodată, este acum momentul cel mai potrivit s-o aduc în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale