Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.01.2023 00:14

Rzboiul din Ucraina nu i-a trezit la realitate!


A A

„n plin rzboi, industria de Aprare a Romniei are sub 30% comenzi”

„n plin rzboi, industria de Aprare a Romniei are sub 30% comenzi”

*„Rzboiul din Ucraina ne-a artat c ce spunea Bucuroiu, cu ani în urm, tovarșilor generali, se adeverește, când încercau ei s m învețe c nu se mai fac rzboaie cu tancuri, tunuri și transportoare”, este constatarea trist a liderului de sindicat din industria de Aprare, Constantin Bucuroiu

 

Rzboiul din Ucraina i-a trezit la realitate?! Se pare c nu! Liderul de sindicat din industria de Aprare a țrii, Constantin Bucuroiu și-a exprimat revolta și nemulțumirea faț de unii ofițeri și generali ai Armatei Române, care s-au transformat peste noapte în analiști militari și vorbesc prin studiourile de televiziune despre importanța tancurilor și a transportoarelor blindate pe câmpurile de lupt din Ucraina! Suprarea cea mare a sindicalistului morenar const în faptul c acești oameni, din postura de ofițeri activi, în urm cu ani de zile, militau pentru închiderea capacitților de producție de transportoare, și nu numai, spunând c acum rzboaiele nu se mai poart cu mijloace clasice, ci cu mijloace moderne, electronice.       

,,2023 - în plin rzboi, industria de Aprare a României are sub 30% comenzi. M  uit și m crucesc când vd  la tv ofițeri, generali care analizeaz ce înseamn pentru Ucraina tunurile, tancurile, transportoarele blindate, etc. M gândesc cum în 1997-2005 ne spuneau: « bi liderilor de sindicat, bgați-v mințile în cap, rzboaiele nu se mai poart cu tunurile, arunctoare, tancuri, acum sunt rachete, elicoptere, bombe inteligente». Și România nu mai are nimic. Rzboiul din Ucraina ne-a artat c ce spunea Bucuroiu, cu ani în urm, tovarșilor generali, se adeverește, când încercau ei s m învețe c nu se mai fac rzboaie cu tancuri, tunuri și transportoare. Actualul rzboi din Ucraina ne-a demonstrat contrariul”, este constatarea trist a liderului de sindicat din industria de Aprare, Constantin Bucuroiu, președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Aprare și Aeronautic (ASIAA). Aprarea, de bine de ru, exist, nu a fost distrus și aruncat la fier vechi, ca celelalte industrii din România, cu toate c acestea erau interdependente între ele. De asemenea, Constantin Bucuroiu își exprim speranța c, de data aceasta, CSAT va lua în considerare strategia pentru industria de aprare înaintat de ASIAA anul trecut.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

ITM Dmbovița, cu ochii pe salariile bugetarilor
Campania 2022 de scheme de sprijin cuplat n sectorul vegetal
Rata șomajului, n scdere: 3,07%
"Calitatea vieții pensionarilor din Romnia trebuie mbuntțit"
384 de fermieri dmbovițeni s-au nscris n Programul de tomate
Avanseaz lucrrile la rețeaua de canalizare
Conferința ”Educație financiar pentru creșterea afacerilor și dezvoltarea economic”
673 de locuri de munc disponibile
Pensionarii nu ies n strad pentru proteste
676 de locuri de munc disponibilePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI

Unii istorici, dar i ali oameni de cultur, privesc judeul Dâmbovia nu numai ca pe unul voievodal, ci i ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român i al existenei unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgovite, care au druit vieii culturale i politice nume cu valoare de cariatide la templul eternitii româneti.

i acest jude... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale