Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2023 00:13

PMP Dmbovița, n chinurile reorganizrii!


A A

„n jurul consilierilor locali urmeaz s apar peste 50 de organizații”

„n jurul consilierilor locali urmeaz s apar peste 50 de organizații”

Pentru c 2023 este un an preelectoral, iar în 2024 urmeaz s aib loc toate rundele de alegeri (europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale), PMP Dâmbovița a sunat adunarea înc de la sfârșitul anului trecut pentru c partidul are nevoie de o organizare temeinic pentru a putea face faț viitoarelor btlii electorale.  În acest sens, conducerea PMP Dâmbovița pare focusat în aceast perioad pe formarea a peste 50 de organizații locale, dar și pe constituirea unei organizații puternice la Târgoviște, unde acest partid nu prea exist în momentul de faț.

„Suntem într-un stadiu de reformare a tuturor organizațiilor din județul Dâmbovița, alegeri s-au fcut în puține localitți, dar structurile le avem datorit faptului c avem consilieri locali. În jurul consilierilor locali, la începutul anului 2023 urmeaz s apar peste 50 de organizații locale. Noi suntem focusați foarte tare pe formare unei organizații viabile la Târgoviște pentru c nu exist și dac nu ai organizație la reședința de județ... nu exiști. Urmeaz s organizm conferințe de pres, cel puțin o dat pe lun. Am avut ședinț la Sinaia unde ni s-au trasat toate sarcinile, ce avem de fcut. Noi nu avem parlamentari, avem doar doi europarlamentari. Ei au peste 40 de parlamentari și noi venim cu structurile din teritoriu. Cu USR este posibil s avem alianț electoral, dar asta în funcție de cum se vor înțelege și cum vor aplica proiecte comune în 2023”, a declarat Emil Pleșa, vicepreședinte PMP Dâmbovița, secretar executiv al Ligii aleșilor locali PMP.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Trgoviștea, din nou pe harta productorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medical n județul Dmbovița
Se strng semnturi pentru declanșarea grevei generale
Deputatul PSD Dmbovița, Carmen Holban a condus Delegația Parlamentului Romniei n Republica Chile
AUR Dmbovița, condus de fostul șef al IPJ Dmbovița, Danil Zepiș
Conferinț pentru mediul de afaceri dmbovițean
Primria Raciu anunț noi investiții n perioada urmtoare
Uniforma veche nu se gsește, uniforma nou lipsește
Investițiile de la Terenul de Golf, man cereasc și pentru bugetul local!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale