Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2023 00:13

PMP Dâmbovița, în chinurile reorganizării!


A A

„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”

„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”

Pentru că 2023 este un an preelectoral, iar în 2024 urmează să aibă loc toate rundele de alegeri (europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale), PMP Dâmbovița a sunat adunarea încă de la sfârșitul anului trecut pentru că partidul are nevoie de o organizare temeinică pentru a putea face față viitoarelor bătălii electorale.  În acest sens, conducerea PMP Dâmbovița pare focusată în această perioadă pe formarea a peste 50 de organizații locale, dar și pe constituirea unei organizații puternice la Târgoviște, unde acest partid nu prea există în momentul de față.

„Suntem într-un stadiu de reformare a tuturor organizațiilor din județul Dâmbovița, alegeri s-au făcut în puține localități, dar structurile le avem datorită faptului că avem consilieri locali. În jurul consilierilor locali, la începutul anului 2023 urmează să apară peste 50 de organizații locale. Noi suntem focusați foarte tare pe formare unei organizații viabile la Târgoviște pentru că nu există și dacă nu ai organizație la reședința de județ... nu exiști. Urmează să organizăm conferințe de presă, cel puțin o dată pe lună. Am avut ședință la Sinaia unde ni s-au trasat toate sarcinile, ce avem de făcut. Noi nu avem parlamentari, avem doar doi europarlamentari. Ei au peste 40 de parlamentari și noi venim cu structurile din teritoriu. Cu USR este posibil să avem alianță electorală, dar asta în funcție de cum se vor înțelege și cum vor aplica proiecte comune în 2023”, a declarat Emil Pleșa, vicepreședinte PMP Dâmbovița, secretar executiv al Ligii aleșilor locali PMP.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”
„Sindicatele din industria de Apărare nu sunt de acord cu viziunea cedării”
Record de secții de votare pentru diaspora dâmbovițeană
Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița
Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze
Problemele sanitare, discutate în ședința pensionarilor
Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții
Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea
Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (II)

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale