Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.01.2023 00:16

n Dmbovița, ntr-un singur an,


A A

726 de petiții depuse și 89 de persoane primite n audienț la Prefectur

726 de petiții depuse și 89 de persoane primite n audienț la Prefectur

Deschiderea Instituției Prefectului Dâmbovița ctre cetțeni și problemele lor - a fost principiul dup care s-a ghidat prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, înc de la începutul mandatului su, din care a trecut deja un an! În acest interval de timp, la Instituția Prefectului Dâmbovița au solicitat audienț 121 de persoane și au fost depuse 726 de petiții. Problemele semnalate au fost diverse, iar persoanele respective au fost îndrumate s se adreseze instituțiilor competente în soluționarea problemelor lor sau... ctre instanțele de judecat.

,,Au solicitat audiențe la Instituția Prefectului Dâmbovița 121 de persoane, iar dintre acestea 89 de persoane au fost primite în audienț pentru c celelalte nu s-au prezentat. Majoritatea aspectelor sesizate au fost referitoare la probleme legate de fondul funciar, disfuncționalitți în desfșurarea activitții administrative din diferite unitți administrativ teritoriale, chestiuni care au vizat probleme sociale ca de exemplu locuri de munc, ajutoare sociale, sprijin finaciar sau anumite neînțelegeri dintre vecini. Deci gama problemelor a fost extrem de variat. Au fost luate o serie de msuri de verificare a problemelor semnalate de persoanele care au fost în audienț, s-au constituit comisii pentru analiza problemelor sesizate, ne-am deplasat în teren, persoanele au fost îndrumate s se adreseze instituțiilor competente în soluționarea problemelor lor sau au fost îndrumate ctre instanțele de judecat. În ceea ce privește petițiile... de la începutul mandatului au fost adresate direct prefectului... 726 de petiții... Cele mai multe solicitri au avut ca obiect probleme legate de fondul funciar, probleme care au vizat emiterea de titluri de proprietate, reconstituirea dreptului de proprietate, chestiuni legate de nemulțumirile ce vizau amplasamentul, copii de pe actele de fond funciar, sprijin în verificarea terenurilor, etc... De asemenea, petiții legate de taxe, de impozite, problematica de asistenț social, control de legalitate, problematica legat de construcții fr autorizații, litigii între persoane, mutarea unor limitatoare de vitez, branșare la curent electric”, a menționat prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Proiecte pentru infrastructura sportiv și educațional
„Vrem salarii cuvenite prin lege! Vrem respect pentru pensionarii militari”!
Greva din nvțmnt continu
Licitația pentru Drumul Expres București - Trgoviște, preconizat pentru anul viitor
AUR Dmbovița a ajuns la 30 de organizații și 1500 de membri
„Trebuie s existe o competiție ntre stnga și dreapta”
"Susținem construirea unei Sli Polivalente la Trgoviște"
Trgoviștea, din nou pe harta productorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medical n județul DmbovițaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovia - de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI (partea a III-a)

i muli au constatat aceast realitate i cu prilejul recentelor „Zile ale judeului Dâmbovia”, zile în care am strbtut acest meleag de ar prin mai multe zri ale sale, prilej de a vedea la faa locului cum de la Potlogiul brâncovenesc i Getiul lui Gheorghe Zamfir, i „orașul aurului negru” Moreni, i Pucioasa, care pstreaz înc amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale