Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.01.2022 00:16

La Centrul de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște...


A A

7000 de persoane vaccinate așteaptă tichetele de masă

7000 de persoane vaccinate așteaptă tichetele de masă

*„Am o restanță de peste 5000 de persoane pentru lunile septembrie - octombrie - noiembrie, iar în decembrie ar mai beneficia încă 1800 de persoane”

 

Probleme cu tichetele de masă pe care trebuie să le primească persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19! Numai la Centrul de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) există în momentul de față o restanță de aproximativ 7000 de tichete aferente perioadei septembrie - decembrie 2021. Deci cele 7000 de persoane care, pe parcursul ultimelor patru luni, s-au imunizat, așteaptă să-și primească tichetele de masă de la acest Centru de Vaccinare, care atunci când sosesc se dau pe principiul ,,primul venit, primul servit”.   

Tichetele se ridică din centrele de vaccinare

,,Colaborăm foarte bine cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița... Singura problemă pe care o avem este cu aceste tichete de masă... Aici avem o mare nemulțumire, avem multe persoane restațiere la tichete, pentru că la noi s-au vaccinat foarte multe persoane în lunile septembrie – octombrie - noiembrie, iar acestora noi nu putem să le asigurăm tichetele care li se cuvin în mod legal. Am o restanță de peste 5000 de persoane pentru lunile septembrie - octombrie - noiembrie, iar în decembrie ar mai beneficia încă 1800 de persoane. Lumea este nemulțumită.

Tichetele acestea ni le furnizează Direcția de Sănătate Publică, noi calculăm exact numărul de persoane vaccinate, înaintăm situația pe luna anterioară, iar Direcția de Sănătate Publică ia notă de ceea ce noi solicităm și solicită mai departe la minister deblocarea fondurilor pentru tipărirea și distribuirea tichetelor de masă. Numai că noi acum avem o restanță pentru lunile septembrie – octombrie - noiembrie - decembrie, de circa 7000 de tichete de masă. Acestea se ridică din centrele de vaccinare unde au efectuat schema completă...”, ne-a declarat dr. Margareta Zebreniuc, coordonatoarea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT).

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moscova încă nu crede în lacrimi
"Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița!"
Pompierii au înfruntat un incendiu forestier
„Nu vom ieși în stradă, vrem doar să se respecte legea”
Un bărbat de 34 de ani, reținut de polițiști
Lucrări avansate la stadionul „Eugen Popescu”
Planeta Pământ, în fața focului nuclear
"Pe banii MAI se încearcă repararea acoperișului Poliției Municipale"
Reabilitare de amploare la Târgoviște!
Sfidătoarea nesimțire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moscova încă nu crede în lacrimi

Joe Biden, președintele SUA, de la universala tribună a ONU de la New York, ferm și fără să-i tremure vocea, deci, la vârsta-i matusalemică, a anunțat și el mapamondul că Vladimir Putin minte fără pic de rușine cum că Occidentul euro-atlantic a amenințat Rusia cu lovituri nucleare, dar dacă Kremlinul va cuteza să lanseze vreo rachetă nucleară spre ținte NATO, proporțional va fi și răspunsul. Devastator pentru... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale