Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.05.2023 00:19

O nouă investiție a Consiliului Județean Dâmbovița


A A

7 milioane de euro pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

 7 milioane de euro pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

*„Investițiile din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean se ridică la aproximativ 15.000.000 de euro (peste 74.000.000 de lei)”

 

Veste bună pentru sistemul medical târgoviștean! A fost aprobat proiectul „Reducerea riscului de infecții nosocomiale prin achiziția de echipamente și materiale la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște”, investiție finanțată prin PNRR, Componenta 12! Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan investiția de 7.000.000 de euro pentru pentru achiziționarea de echipamente și materiale sanitare necesare Spitalului Județean de Urgență Târgoviște este extrem de importantă pentru: -reducerea riscului de infecții nosocomiale; -organizarea unor structuri funcționale de boli infecțioase pentru izolarea/gruparea și tratarea eventualelor infecții asociate asistenței medicale; -dezvoltarea și îmbunătățirea capacității și capabilității laboratorului de microbiologie.

„Cu acest proiect, investițiile din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean se ridică la aproximativ 15.000.000 de euro (peste 74.000.000 de lei): -Reducerea riscului de infecții nosocomiale: 7.000.000 euro; -Construire Ambulatoriu de Specialitate – valoare 3.400.000 euro; -Extinderea Unității de Primiri Urgențe – 1.700.000 euro; -Extindere și dotare Secție Cardiologie – 2.000.000 euro, precum și achiziționarea unui aparat angiograf pentru care avem asigurată suma de aproximativ 500.000 de euro de la bugetul de stat. Ne facem datoria și investim în creșterea calității vieții și a sănătății dâmbovițenilor!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Modernizare a iluminatului public pentru 64 de străzi
Vizite-maraton PSD de pe Valea Dâmboviței
Mitropolitul Nifon l-a primit pe reprezentantul Nunțiaturii Apostolice din București
Handbal european
Undă verde pentru proiectul de apă și canal în Nordul județului
Întreruperi de energie electrică programate
Investiții ample în infrastructura sportivă
C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)
Sprijin pentru Centrul „Sf. Andrei” de la Gura Ocniței
Ședință-record la Consiliul Județean Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Handbal european

DAN LUCA


Scriu acest editorial și pentru a saluta revenirea pe prima scenă a echipei de handbal masculin de la “U” Cluj. Bravo jucătorilor și conducătorilor! Am avut onoarea, acum mai bine de 30 de ani, să împart vestiarul cu marile glorii ale handbalului clujean, iar acea perioadă a devenit un reper al vieții mele.

Chiar dacă România are 4... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale