Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2023 00:19

O nouă investiție a Consiliului Județean Dâmbovița


A A

7 milioane de euro pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

 7 milioane de euro pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

*„Investițiile din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean se ridică la aproximativ 15.000.000 de euro (peste 74.000.000 de lei)”

 

Veste bună pentru sistemul medical târgoviștean! A fost aprobat proiectul „Reducerea riscului de infecții nosocomiale prin achiziția de echipamente și materiale la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște”, investiție finanțată prin PNRR, Componenta 12! Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan investiția de 7.000.000 de euro pentru pentru achiziționarea de echipamente și materiale sanitare necesare Spitalului Județean de Urgență Târgoviște este extrem de importantă pentru: -reducerea riscului de infecții nosocomiale; -organizarea unor structuri funcționale de boli infecțioase pentru izolarea/gruparea și tratarea eventualelor infecții asociate asistenței medicale; -dezvoltarea și îmbunătățirea capacității și capabilității laboratorului de microbiologie.

„Cu acest proiect, investițiile din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean se ridică la aproximativ 15.000.000 de euro (peste 74.000.000 de lei): -Reducerea riscului de infecții nosocomiale: 7.000.000 euro; -Construire Ambulatoriu de Specialitate – valoare 3.400.000 euro; -Extinderea Unității de Primiri Urgențe – 1.700.000 euro; -Extindere și dotare Secție Cardiologie – 2.000.000 euro, precum și achiziționarea unui aparat angiograf pentru care avem asigurată suma de aproximativ 500.000 de euro de la bugetul de stat. Ne facem datoria și investim în creșterea calității vieții și a sănătății dâmbovițenilor!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Finanțare UE pentru proiectele Stațiunii Peștera-Padina
Un singur liceu a avut promovabilitate zero la BAC
Promovabilitate de 68,45% la Evaluarea Națională
Zeci de liceeni, la ITM Dâmbovița, de Ziua porților deschise
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
Investiții de amploare în infrastructura școlară
Sute de elevi și profesori, premiați pentru rezultatele deosebite
Parteneriat strategic pentru schimbul de cunoștințe și expertiză
Șofer-pericol, cercetat de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale