Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.07.2022 00:12

Prin AJOFM Dâmbovița, în rețeaua EURES,


A A

520 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European

520 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 520 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Belgia - 251 locuri de muncă pentru: ospătar și muncitor necalificat în agricultură; Olanda – 111 locuri de muncă pentru: culegător mere și pere, culegător cireșe, culegător capșuni, culegător fructe, muncitor în pepinieră de flori în seră, culegător zmeură, legumicultor; Norvegia – 53 locuri de muncă pentru: muncitor în producție, sticlar/ șlefuitor sticlă, sticlar/ artizan sticlă, manager instalații sanitare; Polonia - 32 locuri de muncă pentru: zidar, muncitor depozit – operator stivuitor, asistentproducție, operator mașină CNC, lăcuitor/vopsitor, strungar/frezor, sudor MIG/MAG saugaz,  lăcătuș, operatorCNC; Germania - 30 locuri de muncă pentru: șofer camion, curier colete și scrisori, încărcător/sortator corespondență, educator/ educatoare; Irlanda – 20 locuri de muncă pentru: îngrijitor persoane; Finlanda – 14 locuri de muncă pentru: muncitor în construcții, dulgher, sudor; Malta - 9 locuri de muncă pentru: coordonator proiecte cercetare și dezvoltare inovare,farmacist, tehnician proiectant, auditor de monitorizare a conformității (PART-CAMO); inginer servicii IT, director de departament, proiectant Autocad 2d/3d.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiecte pentru Dobra în parteneriat cu CJD
Dezvoltare și modernizare în comuna Runcu
„Asfalt pe toate străzile, gaze în toate satele”
518 locuri de muncă disponibile
Moș Crăciun a venit devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Proiecte de investiții majore la Raciu
Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Funcționarul european

Discutăm enorm despre sistemul de decizii și dacă e pregătită Uniunea Europeană pentru o extindere la peste 30 țări, dar de cele mai multe ori abordam subiectul doar la nivel politic. Funcționarul european joacă un rol enorm, dar puțini sunt aceea care discută deschis despre evoluția sa.

Este deja de notorietate faptul că avem un segment aparte de funcționari publici care lucrează în cadrul... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale