Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.11.2021 00:14

La Direcția Agricolă Dâmbovița s-au întocmit...


A A

40 de proiecte pentru atragerea fondurilor UE de către micii fermieri

40 de proiecte pentru atragerea fondurilor UE de către micii fermieri

*„La măsura 6.3, la acel ajutor de 15.000 de euro , încă mai sunt locuri, încă se mai primesc proiecte, pentru că încă nu s-a ajuns la suma finală alocată. Termenul este până la 25 noiembrie 2021”

 

Fermierii dâmbovițeni  pot accesa bani europeni pentru dezvoltarea exploatațiilor agricole, prin măsurile dedicate special lor! 40 de astfel de  proiecte au fost întocmite numai de Direcția Agricolă Dâmbovița, prin compartimentul de profil, iar cea mai accesată măsură a fost 6.3 ,,ajutor pentru fermele mici’’, prin care fermierii primesc  15.000  de euro pe o perioadă de 5 ani. Pe această măsură se mai pot depune proiecte până la data de 25 noiembrie 2021.

„Măsura este pentru tinerii din România care se întorc la țară”

„La Direcția Agricolă Dâmbovița au fost întocmite 40 de proiecte pe măsurile 6.1 « instalarea tinerilor fermieri» și  6.3 «ajutor pentru fermele mici, de 15.000 de euro pe o perioadă de 5 ani», cumulat, dar cele mai multe au fost  pe măsura  6.3, pe acel ajutor de 15.000 de euro pentru fermele mici. Se mai pot depune proiecte... Sesiunea pentru 6.1 ,,pentru tinerii fermieri’’ s-a încheiat pentru că s-au depus depus proiecte peste suma alocată, peste numărul de locuri eligibile, finanțabile. La măsura 6.3, la acel ajutor de 15.000 de euro , încă mai sunt locuri, încă se mai primesc proiecte, pentru că încă nu s-a ajuns la suma finală alocată. Termenul este până la 25 noiembrie 2021. Măsura este pentru tinerii din România care se întorc la țară, este o sesiune normală pentru tinerii sub 40 de ani cu domiciliul în România, în apropierea sediului exploatației”, a declarat directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing. Viorel Cigăran.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
462 de locuri de muncă disponibile
DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ
Pregătiri pentru realizarea Topului Firmelor!
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Ajutoare de Urgență de la Guvern
Mici victorii sindicale la Automecanica
Pomicultura: an mai slab decât cel trecut
342 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Polițiștii își vor striga nemulțumirile în fața Ministerului de Finanțe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski ar fi înțelept…

Și-a venit momentul să vă deconspir opinia/sugestia mea pe care Vladimir Zelenski, dacă ar fi un rațional înțelept, animat de-o sinceră grijă pentru prezervarea suveranității și independenței patriei sale, ar trebui acum, apoi va fi prea târziu, să facă această mișcare geopolitică/geostrategică: să redea României Bugeacul (Sudul Basarabiei) și să revendice de la Republica Moldova Transnistria.

Odată făcută... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale