Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.11.2021 00:14

La Direcția Agricolă Dâmbovița s-au întocmit...


A A

40 de proiecte pentru atragerea fondurilor UE de către micii fermieri

40 de proiecte pentru atragerea fondurilor UE de către micii fermieri

*„La măsura 6.3, la acel ajutor de 15.000 de euro , încă mai sunt locuri, încă se mai primesc proiecte, pentru că încă nu s-a ajuns la suma finală alocată. Termenul este până la 25 noiembrie 2021”

 

Fermierii dâmbovițeni  pot accesa bani europeni pentru dezvoltarea exploatațiilor agricole, prin măsurile dedicate special lor! 40 de astfel de  proiecte au fost întocmite numai de Direcția Agricolă Dâmbovița, prin compartimentul de profil, iar cea mai accesată măsură a fost 6.3 ,,ajutor pentru fermele mici’’, prin care fermierii primesc  15.000  de euro pe o perioadă de 5 ani. Pe această măsură se mai pot depune proiecte până la data de 25 noiembrie 2021.

„Măsura este pentru tinerii din România care se întorc la țară”

„La Direcția Agricolă Dâmbovița au fost întocmite 40 de proiecte pe măsurile 6.1 « instalarea tinerilor fermieri» și  6.3 «ajutor pentru fermele mici, de 15.000 de euro pe o perioadă de 5 ani», cumulat, dar cele mai multe au fost  pe măsura  6.3, pe acel ajutor de 15.000 de euro pentru fermele mici. Se mai pot depune proiecte... Sesiunea pentru 6.1 ,,pentru tinerii fermieri’’ s-a încheiat pentru că s-au depus depus proiecte peste suma alocată, peste numărul de locuri eligibile, finanțabile. La măsura 6.3, la acel ajutor de 15.000 de euro , încă mai sunt locuri, încă se mai primesc proiecte, pentru că încă nu s-a ajuns la suma finală alocată. Termenul este până la 25 noiembrie 2021. Măsura este pentru tinerii din România care se întorc la țară, este o sesiune normală pentru tinerii sub 40 de ani cu domiciliul în România, în apropierea sediului exploatației”, a declarat directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing. Viorel Cigăran.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

6700 de carnete de muncă neridicate zac în arhive
Vaccinarea antigripală a căzut pe un plan secund!
A scăzut excedentul balanței comerciale
Șotânga și Râu Alb, sprijinite de CJD pentru dezvoltare
566 de locuri de muncă disponibile
Dublează-ți veniturile în doar 1 an - Investiție minimă, profit garantat!
Proiectul pentru DN 71 provoacă îngrijorare
Întreruperi energia electrică
Protocol semnat pentru noile Centuri de la Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Bugetul pentru comune, orașe și municipii din Dâmbovița a fost aprobat


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Facturiada

Ei bine, românii au trăit-o / o trăiesc și p-asta: schizofrenica facturiadă. Căci companiile furnizoare de energie – gaze naturale și electricitate – și care sunt în mâinile străinilor, apucați de o schizofrenică, da, poftă de a-și spori fabulos profitul, au pus nenorocite biruri pe existența românilor amărășteni. Și au trecut la execuție: au pus pe facturi niște sume de plată... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale