Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.07.2022 00:15

În Dâmbovița,


A A

301 candidați au promovat Examenul de Titularizare 2022

301 candidați au promovat Examenul de Titularizare 2022

La concursul pentru Examenul de Titularizare 2022, din județul Dâmbovița, au fost înscriși 585 de candidați. 490 dintre aceștia au luat peste nota 5, însă numai 301 dintre ei au promovat, obținând notă peste șapte. Conducerea Inspectoratului Școlar Dâmbovița a informat că 95 dintre candidați au obținut o notă sub 5, ceea ce înseamnă un procent de 16,24%.

Cei care au luat o notă peste cinci, dar nu au și promovat, reprezintă 32,31% , adică 189 de candidați. Note între 7 și 7,99 au fost obținute de 143 de candidați, aceștia reprezentând un procent de 24,44%. Note între 8 și 8,99 au fost obținute de 105 candidați, aceștia fiind un procent de 17,95%. Cele mai mari note, între 9 și 10, au fost obținute de 45 de candidați, adică 7,69%.  Nu în ultimul rând, 15 dintre aceștia au obținut peste 9,50. Au fost și opt note de 10, numai la postul de educatoare.

Față de anul trecut, procentul de promovabilitate a crescut, de exemplu, dacă anul trecut, la nivel județean, au fost obținute 243 de note peste 7 (42,63%), anul acesta s-au obținut 301 (51,45%). Contestațiile au fost depuse la începutul acestei săptămâni. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița, a mai precizat că rezultatele finale vor fi afișate pe 27 iulie, la sediul instituției.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Universitatea „Valahia”, la competiția internațională ,,Xplore 2023”
Sesiunea de toamnă a examenului de capacitate preoțească
Activitate educațională dedicată Sfântului Voievod Neagoe Basarab
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
Ce efecte ar putea avea premiile pentru elevii olimpici și profesorii lor
"Vârfuri, Pagini de istorie. File de monografie"
Elevii nu mai pot fi exmatriculați!
„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”
Pescuirea minunată
Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Parfum de toamnă sportivă

Multe s-au schimbat în viață și în presă, însă bucuria weekend-urilor sportive a rămas nealterată. Pentru mine, și pentru mulți pasionați ai fenomenului, finalurile de săptămână aduc frumusețea întrecerilor fotbalistice, pasionante la orice nivel. Mă bucur să văd cum sportul rege reia legături de suflet în comunitățile rurale dâmbovițene. Un sentiment de apartenență locală, ale... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale