Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.03.2023 00:16

La Potlogi,


A A

21 de case construite prin ANL își așteaptă chiriașii

21 de case construite prin ANL își așteaptă chiriașii

*Se fac ultimele retușuri la Grădinița Românești, iar la Școala Românești s-a turnat a doua placă și urmează acoperișul

 

Încă un proiect de suflet al regretatului primar al comunei Potlogi, Nicolae Catrina, a fost finalizat cu succes în localitate! Viceprimarul cu atribuții de primar interimar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici, mâna dreaptă a fostului edil, a anunțat, în urmă cu puțin timp, că cele 21 de case sociale, construite prin ANL pentru oamenii care nu au posibilitatea de a-și ridica ei singuri un acoperiș deasupra capului, dar care au un loc de muncă pentru că aceste unități locative trebuie întreținute, au fost recepționate și urmează să fie predate beneficiarilor . Casele ANL de la Potlogi  își așteaptă acum chiriașii... care trebuie să îndeplinească niște condiții.

„Sunt case cu 2 și 3 camere, cu baie, bucătărie și toate utilitățile. Condițiile pentru ocuparea acestor case sunt următoarele -  să nu aibă altă proprietate, să nu aibă teren primit de la primărie, să reprezinte o problemă socială și să prezinte o adeverință de salariu. Aceste case au fost construite cu fonduri ANL’’, a declarat Viorel Drăghici, viceprimarul comunei Potlogi. Totodată, acesta a declarat că și lucrările la Grădinița cu 6 săli de clase din satul Românești  se apropie... de final. ,,Urmează să se construiască locul de joacă, pentru ca micuții să aibă unde să-și consume energia. Mai rămâne să se amenajeze camera tehnică unde se va muta centrala, dar și gardul, după care copii pot învăța într-o clădire civilizată construită după norme europene. Sălile de clasă ale noii Grădinițe îi așteaptă pe copiii din satul Românești”, a completat edilul de la Potlogi, Viorel Drăghici.

De asemenea lucrările sunt în toi și la  Școala Românești unde s-a turnat a doua placă și urmează acoperișul, iar investițiile de la Potlogi nu se opresc aici.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale