Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.11.2020 00:18

Ieri,


A A

205 persoane confirmate COVID-19 în Dâmbovița

Situația de ieri, din județul Dâmbovița, este următoarea:

●Persoane testate, de la începutul pandemiei: 25.284 ●Persoane confirmate cu COVID-19: 8.410 (205 persoane astăzi) ●Persoane vindecate, în total: 6.410 ●Persoane decedate de la debutul pandemiei: 262 ●Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 2.152 ●Persoane aflate în carantină instituționalizată: 2 ●Persoane aflate în izolare la domiciliu : 1.353 ●Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital) : 280 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă. Au fost efectuate 2844 de verificări ale polițiștilor dâmbovițeni la persoanele aflate în carantină/izolare în județul Dâmbovița. De asemenea, jandarmii au executat misiuni de patrulare și au aplicat 9 sancțiuni în valoare totală de 1500 lei. Echipajele ISU „Basarab l“ Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare. Au fost executate 8 misiuni de către personalul ISU „Basarab I“ Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalice ști din județ,11 misiuni de decontaminare a tehnicii și 9 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 28 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/ confirmate cu virusul SARSCoV- 2 la unitățile spitalicești din judet și 48 misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice. În conformitate cu prevederile H.G. 856/2020, zilnic este calculată rata incidenței cumulate a cazurilor în ultimele 14 zile la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județ iar în cadrul CJSU Dâmbovița, se constată depășirea peste 1,5 cazuri/1000 locuitori, respective peste 3 cazuri/1000 locuitori, în vederea instituirii de măsuri specifice intervalelor de referință. Ieri, a fost emisă HOTăRÂREA CJSU Dâmbovița nr. 89/12.11.2020 privind constatarea ratelor de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în unele unități administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița. Toate hotărârile pot fi consultate pe site-ul Instituției Prefectuluijudețul Dâmbovița, secțiunea Activități-Situații de urgență. Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚAComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Evenimente eparhiale de bilanț
Legea pensiilor, dezbătută în ședința Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița
A murit actrița Georgeta Luchian Tudor, soția rapsodului Tudor Gheorghe
Solidaritate parohială pentru refacerea unei case distruse de incendiu
Biserica sprijină familia și copiii
DSVSA Dâmbovița, în criză de medici veterinari
Medicii de familie, apel pentru vaccinarea copiilor
Întreruperi de energie electrică
Peste 50% dintre profesori vor face vaccinul antiCOVID-19
"Ne pregătim pentru campania de vaccinare de primăvară a păsărilor și animalelor"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

20 de ani de crize majore văzute prin lentila Bruxelles-ului european

În ultimii 20 de ani am asistat la diverse crize, unele cu impact european sau chiar mondial. Piața afacerilor europene a fost de fiecare dată foarte sensibilă la aceste fenomene. Câteva exemple sunt demne de semnalat.Îmi amintesc și acum faimoasa zi de 9/11, 11 septembrie 2001. Lucrând deja la EURACTIV, am simțit cum întreaga activitate de la Bruxelles a paralizat. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale