Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.01.2022 00:17

La Târgoviște,


A A

2022, an important pentru investiții

2022, an important pentru investiții

*Cele mai importante proiecte pe care conducerea Primăriei Târgoviște urmărește să le finalizeze sunt serviciul public de transport public local, lucrările la Școala ,,Matei Basarab” și Stadionul Eugen Popescu *De asemenea, vor fi demarate și alte proiecte de anvergură, cum ar fi reabilitarea bulevardelor Independenței, Regele Carol și a străzii Locotenent Stancu Ion

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a făcut trecerea în revistă a celor mai importante proiecte realizate în 2021 de administrația publică locală târgovișteană! De asemenea, acesta a anunțat investițiile care vor fi demarate și finalizate în acest an. Mai mult, primarul a garantat că anul 2022 va fi cel puțin la fel de productiv ca anul 2021, la capitolul investiții. Cele mai importante proiecte pe care conducerea Primăriei Târgoviște urmărește să le finalizeze sunt serviciul public de transport public local, lucrările la Școala ,,Matei Basarab” și Stadionul Eugen Popescu.

De asemenea, vor fi demarate și alte proiecte de anvergură, cum ar fi reabilitarea bulevardelor Independenței, Regele Carol și a străzii Locotenent Stancu Ion. În 2021 au fost finalizate lucrări precum Parcul Mitropoliei, Cinematograful Independența, reabilitarea Școlii ,,Mihai Viteazul” , alte creșe din oraș, centura ocolitoare a municipiului Târgoviște, lucrările la Piața Revoluției și au fost aduse 40 de autobuze Mercedes Benz Citaro – Hybrid. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat investițiile care vor fi finalizate în 2022.

„Modernizarea transportului public în comun, cel mai mare proiect din istoria municipiului”

,,Anul 2022 va fi cel puțin la fel de interesant din punct de vedere al investițiilor, dacă mă gândesc spre exemplu la finalizarea celui mai mare proiect din istoria municipiului Târgoviște, proiectul de modernizare al transportului public în comun, înafara celor 40 de autobuze pe care le avem în Târgoviște, construim noua autogară, construim trei stații de capăt la intrările în oraș, incluzând aici și stația de capăt de pe Calea Ialomiței, de lângă depou și autogara nouă a municipiului Târgoviște.

De asemenea, discutăm despre modernizarea unor străzi importante, bulevardul Regele Carol, bulevardul Independenței, strada Locotenent Stancu Ion, finalizarea lucrărilor la strada Gării și de asemenea, finalizarea lucrărilor la pasajul rutier de lângă PAVCOM. Toate acestea sunt pe proiectul de modernizare al transportului public, dacă la acestea mai adăugăm stațiile de transport care vor fi aduse în municipiul Târgoviște și vor înlocui cam tot ce înțelegem noi astăzi prin stație de călători din oraș, plus sistemul de management al traficului și sistemul de e-ticketing, astfel vom avea un transport public local în municipiul Târgoviște, la standarde europene.

Înafara acestor proiect, mai discutăm despre finalizarea parcului de lângă Complexul Turistic de Natație, care se va întinde cinci hectare, care va fi cel mai mare parc din oraș, după parcul Chindiei. Să nu uităm despre proiectul bazei sportive, tot în zona Complexului Turistic de Natație, care va fi finanțată prin CNI. Nu în ultimul rând, ne dorim să terminăm cât mai repede și lucrările la Stadionul municipal ,,Eugen Popescu”  și sperăm ca echipa locală, FC Chindia Târgoviște să joace măcar un meci în acest sezon”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Branșările la noua rețea de gaze merg bine
Branșările la noua rețea de gaze merg bine
Construcțiile, în regres
435 de locuri de muncă disponibile
Formularele europene, o soluție salvatoare pentru dâmbovițeni!
Descinderi în forță ale polițiștilor
Ajutorul de stat pentru servicii de silvomediu și conservarea pădurilor!
Anunț de mediu
Anunt de mediu
Trei focare de pestă porcină africană la animalele domesticePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Kremlinul absurd

Era de așteptat ca gașca țarului închipuit Putin, care, deja, cum am mai spus în câteva editoriale, se vrea a fi Vladimir cel Mare, dar, în realitate este piticul Vladimir, gașca putinistă, deci, a înnebunit de-a binelea văzând că Rusia nu mai poate înhăța cu anasâna Basarabia Românească - apropo de demonstrațiile de la Chișinău, puse la cale de oligarhii prorușii fugiți pe alte meridiane ale planetei ca să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale