Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.01.2022 00:18

Ieri, în fața Ministerului de Finanțe, alături de colegi din toată țara,


A A

20 de sindicaliști din Poliția Dâmbovița, la protest la București!

20 de sindicaliști din Poliția Dâmbovița, la protest la București!

Ieri, marți, 18 ianuarie, a fost a doua zi în care sindicaliștii din poliție și penitenciare, și nu numai, au protestat în fața Ministerului de Finanțe, dar vor urma multe alte zile de acest gen, pentru că aceștia au aprobare pentru proteste până la sfârșitul lunii februarie. La protestul de ieri de la București au participat și 20 de sindicaliști din județul Dâmbovița, care au fost însoțiți de liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan.

„Avem aprobare pentru proteste până la sfârșitul lunii februarie”

„Astăzi a fost a doua zi de proteste în fața Ministerului de Finanțe, dar am înțeles că d-ul ministru este plecat în afara țării. Nu există dorință de dialog, pentru că sunt și secretari de stat, consilieri care pot dialoga cu noi... în lipsa ministrului. Din Dâmbovița au plecat la București, la protest,  20 de sindicaliști. Protestul polițiștilor va avea loc în fiecare zi, cu 100 de partipanți, pentru că așa prevede legea, dar nu există dorința ministrului de a dialoga cu noi și a găsi o soluție de punere în aplicare a legii.

Noi avem aprobare pentru proteste până la sfârșitul lunii februarie, iar Ministerul de Finanțe va fi zilnic pichetat între orele 10.00-12.00. La protest participă sindicatele din Penitenciare și Poliție, pensionarii MAI, sindicatul cadrelor militare. Ideea este că nu se dorește un dialog cu noi deși ar trebui să ne explice care este motivul pentru care nu se pune în aplicare legea salarizării. Cum se găsesc bani pentru tot felul de lucruri se pot găsi și pentru situația aceasta, se pot găsi soluții dacă există voință și dialog.

Problema este că nu există dialog, pentru că dacă se trece la dialog, ambele părți împreună pot găsi soluții... Trebuia să se vină din timp cu un program, să existe un studiu, toată lumea discută această problemă, dar cei din MAI nu vin cu soluții, noi le-am propus soluții, dar le-au ignorat de ani de zile. La un moment dat când se întâmplă tot felul de evenimente începem să ne întrebăm noi, ca cetățeni, din ce cauză? Pâi tocmai din cauza asta, pentru că ignorăm sistemul...”, a declarat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Medicii de familie, în continuare greu de găsit
Eveniment inedit organizat la Dobra
Consumul de droguri și alcool la volan, "tras pe dreapta" de polițiști
Măsuri contra caniculei
Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte va fi prelungit
Terenurile agricole, valorificate la maxim
Școala din Moroeni Glod a primit sprijin din partea Bisericii
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Schimb de experiență româno-americană la Jandarmeria Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale