Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2022 00:19

În sesiunea I a anului în curs,


A A

19 proiecte admise pentru finanțare nerambursabilă la CJD

19 proiecte admise pentru finanțare nerambursabilă la CJD

*Președintele Corneliu Ștefan a semnat ieri contractele de finanțare în baza cărora cele 19 proiecte selectate vor putea prinde viață

 

Începând de ieri, 19 mai 2022, 19 proiecte din domeniile sport, tineret, promovarea turismului și protecția mediului, educație civică și social au șansa de a se materializa, după ce au fost declarate admise la finanțare nerambursabilă din bugetul județului Dâmbovița.  

Pentru aceasta, președintele Corneliu Ștefan, alături de vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, a semnat ieri contractele de finanțare în baza cărora cele 19 proiecte selectate vor putea prinde viață.

Bugetul total alocat pentru sesiunea I a anului 2022 a fost de 600.000 lei. Pe domenii, el a fost repartizat astfel: sport - 270.000 lei, tineret - 150.000 lei, promovarea turismului și protecția mediului - 60.000 lei, educație civică și social - 120.000 lei. Beneficiarii acestui program sunt asociații, cluburi sportive și organizații non-guvernamentale care realizează activități în domeniile menționate.

Suma totală aprobată pentru finanțarea proiectelor selecționate este de 432.228 lei. Din domeniul sportului, au fost aprobate 7 proiecte în valoare totală de 175.528 lei; 4 proiecte din categoria tineret au primit în total 76.700 lei; promovarea turismului și protecția mediului reunesc 3 proiecte, a căror valoare cumulată este de 60.000 lei; din categoria educație civică și social, urmează a fi implementate 5 proiecte, în valoare totală de 120.000 lei.

La acest eveniment, alături de președintele Corneliu Ștefan, au participat: Claudiu Mănescu - șef serviciu în cadrul Serviciului Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale, reprezentanții organizațiilor beneficiare ale finanțărilor nerambursabile, precum și alți reprezentanți ai Consiliului Județean Dâmbovița.

Președintele Corneliu Ștefan, a declarat cu această ocazie: „Pentru mine, un astfel de eveniment nu poate fi decât un moment de bucurie, deoarece semnarea contractelor de finanțare pentru aceste inițiative înseamnă că un număr important de activități din domeniile sportului, tineretului, turismului, protecției mediului, educației civice au primit șansa de a fi implementate, iar, prin aceasta, visurile acelora care le-au gândit, dar și ale celor care vor participa la implementarea lor vor putea deveni realitate. În același timp, fac apel la dumneavoastră să respectați ghidul de finanțare și termenii contractelor. Nu în ultimul rând, sunt convins că dumneavoastră - inițiatorii, cei care vă veți implica în realizarea acestor proiecte, dar și grupurile-țintă ale acestor proiecte - sunteți ambasadori potriviți în ceea ce privește promovarea județului Dâmbovița, iar pentru acest lucru vă mulțumesc. Vă urez mult succes!”.

 

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Programul poate fi un sprijin pentru femeile antreprenor"
Turismul, pe o direcție ascendentă!
Primăria Runcu pregătește alte două mari proiecte
Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
462 de locuri de muncă disponibile
DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ
Pregătiri pentru realizarea Topului Firmelor!
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Ajutoare de Urgență de la Guvern
Mici victorii sindicale la Automecanica


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale