Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.04.2017 00:09

Liga a II-a. Chindia Târgoviște – Metalul Reșița 4-0 (1-0)


A A

Ok ca rezultat, dar cu jocul ce facem?

Ok ca rezultat, dar cu jocul ce facem?
Jucătorii Chindiei sărbătoresc a patra victorie consecutivă din acest an, dar nu a fost chiar simplu cu Reșița

❚ Chindia a suferit puternic până la deschiderea scorului, care a venit la primul șut pe spațiul porții adverse, marcator Crinel Stoica ❚ Desprinderea a apărut abia spre final, pe fondul de prăbușire totală a unui partener de joc subțirel. Dacă exprimarea din primele 70 de minute va fi la fel și vineri, cu Mioveni, atunci nu vor exista șanse la puncte

COSTIN MIHAI


 

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 1.800. Au marcat: Stoica (35), Honciu (74, 79), C. Neguț (82). Șuturi la poartă:12-9. Șuturi pe poartă: 8-2. Cornere: 3-1. Au arbitrat: Andrei Țiții (Sibiu) 6,5 – George Fridl (Bacău) 7, Mihăiță Necula (București) 7. Rezervă: Ionela Peșu (Craiova). Observatori FRF: Mircea Ciglenean (Cluj), Ciprian Anton (Suceava). Cartonașe galbene: Ispas (49), Martac (79) / Dănănae (42), Dima (82), C. Munteanu (90+3), Borțoneanu (90+3).

Chindia: Meilă – Martac, C. Dinu, Ispas (72 Vătavu), Dumitrașcu – Pătru (58 Pencea), L. Mihai, Honciu, Stoica (68 Nisipeanu) – Cherchez, C. Neguț. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Metalul: Ignat – Dănănae, C. Munteanu, Dima (83 R. Petre), Lupu – Al. Radu (60 Alexandru), O. Vasile (53 Pârvu), Borțoneanu, Buduroi – Dina. Antrenor: Gabriel Vasiliu.

Chindia, dominată în prima jumătate de oră

Vocile de la Chindia au vorbit despre testul cu Metalul Reșița cu multă seriozitate și au promis responsabilitate în fața celui mai slab adversar din Liga a II-a. Doar vorbe goale în prima jumătate de oră, când Chindia nu a existat ofensiv, iar vizitatorii au tot încercat poarta lui Meilă. Șuturile lui Dina (8) și Lupu (25) au produs ceva emoții printre spectatorii interesați mai degrabă de Marius Lăcătuș, simbolul stelist fiind MVP-ul tribunei. Au fost 30 de minute groaznice, în care Chindia a părut mai degrabă ca o echipă de Liga a III-a și nicidecum ca una din fruntașele ligii secunde. Noroc că primul șut la poarta lui Ignat s-a transformat în gol, creație U21. Dumitrașcu a pasat filtrant către Crinel Stoica (35), iar execuția a ajuns în poartă, chiar dacă nu a fost una extraordinară. Aproape de pauză am mai notat un șut bunicel trimis de Honciu (43), respins de data aceasta de portărelul advers.

Finalul a fost spectaculos

Jocul Chindiei s-a legat altfel după schimbarea Pătru – Pencea (63), ultimul fiind aproape de o reușită superbă, însă Ignat și-a făcut aici treaba de portar. Spre final a intrat cu adevărat în joc și Honciu (74, 79), care a punctat de două ori, cu eleganță, Cherchez și Neguț semnând pasele decisive. Ultimul (82) a marcat și el, cu sânge rece, însă trebuie remarcată serva de finețe a lui Pencea. Chindia a ieșit onorant ca rezultat după duelul cu Reșița, însă am plecat ușor îngrijorați de la stadion. Dacă exprimarea din primele 70 de minute va fi la fel și vineri, cu Mioveni, atunci nu vor exista șanse la puncte. Spre final s-a jucat altceva, însă pe fondul de prăbușire totală a unui partener de joc subțirel. Chiar și așa, aproape 2.000 de oameni au ales sâmbătă la prânz să-și urmărească echipa favorită.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru CSȘ Târgoviște
Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea
Urban Titu este noua campioană a județului
LPS Cluj câștigă titlul național la ONSȘ U16
Unirea Băleni a promovat în Liga a 5-a
Longo, nemulțumit de situația Chindiei
Tensiune la Chindia
Viitorul lui Boriga este în ceață
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Sorina Cîrstea, eliminată în optimi la Roma


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (I)

Sunt subiecte care ard, nu te lasă să dormi și care cer să revii asupra lor pentru că au o fundamentală implicare în destinul unui popor/națiuni și al țării sale, cum este dăinuirea prin natalitate. Pe acest subiect am mai scris, deconspirându-ne opinia, și tocmai pentru că arde și că are un rost fundamental. Existențial în viitorul țării românilor voi mai scrie.

Este obligatoriu a o face... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale