17.05.2024 00:20

Pieri-vor românii? (II)

Pieri-vor românii? (II)
Galerie foto

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi încheiat cu un succes răsunător. Bla, bla!

Păi, să fim serioși, de ce scade dramatic populația țării și perspectiva este sumbră? În 2023 au venit pe lume 180.000 de copii și au plecat la cele veșnice peste un sfert de milion de oameni, sporul natural negativ a fost de aproximativ 80.000 de indivizi. Unde este succesul formidabil? Ca să fie stopată această dramatică, aproape tragică, dispariție a națiunii române, ce ar trebui făcut? Să reaplicăm „programul demografic” al lui Nicolae Ceaușescu care produsese un boom, populația României ajungând de la 16.746.510 în 1966 la peste 23 milioane.

A fost însă o creștere galopantă cu multe suferințe. Însă pe o perioadă de timp (anii ’70 ai secolului trecut) s-a asigurat și un trai decent populației și locuri sigure de supraviețuire (de muncă). Bun, nu „repunem în operă” programul ceaușist de natalitate. Soluții ar fi, numai că guvernanța are alte priorități, cum ar fi scandalurile monstruoase pentru „o mare brânză” (puterea) și „un mare ciolan” (îmbogățirea cu orice preț, și mai ales ilicită).

Și pe măsură ce scandalurile mioritico-politice bubuie, țara moare. Prostocrația, idiotismul util, terorismul politicianist (terorpolitocrația) au produs un halucinant genocid românesc. Și care ar fi salvarea? Doar poporul român, deșteptându-se din greața de „clasă politică”, o poate oferi, salvându-se pe sine de la pieire. Acum cât nu va fi prea târziu!

 

 

George Coandă