Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.02.2024 00:19

Nici varianta de colaborare cu firme românești sau străine nu este exclusă


A A

Uzina Automecanica Moreni caută director!

Uzina Automecanica Moreni caută director!

*„Punctul meu de vedere este că cei care vor decide sunt cei de la județ, mă refer la conducerea PSD”

*„Noi, Automecanica, am avut foarte mult de suferit  legat de lipsa de reacție a partidelor, indiferent care, că a fost galben sau roșu, de sprijin pentru Uzina Automecanica Moreni”

 

Violeta Stanciu


 

Din data de 27 februarie 2024, Uzina Automecanica Moreni rămâne fără director general! Corneliu Vișoianu, actualul manager va prelua funcția de director general la UPS Dragomirești, situația de la Automecanica Moreni urmând să fie tranșată cel mai probabil în perioada următoare. În momentul de față nu se știe cine va prelua conducerea Automecanica Moreni. Liderul de sindicat Constantin Bucuroiu a încercat să afle de la ROMARM, dar și de la ministrul Economiei, Radu Oprea ce variante sunt pentru conducerea Automecanica Moreni, dar fără succes.    

 ,,Directorul Corneliu Vișoianu este deja nominalizat la UPS Dragomirești dar până la data de 27 februarie dânsul își continuă activitatea la Automecanica Moreni, deci mandatul încetează cu data de 27 februarie 2024. În momentul de față este la Automecanica, dar pe 27 februarie se mută la Dragomirești. Am avut o discuție cu Romarm, dar cei de acolo cred că nu au un cuvânt de spus în momentul de față. Trebuie să recunoaștem cu tristețe că la nivel de conducere, ROMARM încă nu are tăria și puterea să nominalizeze director într-o societate. Am discutat cu ministrul Economiei, Radu Oprea ce variante sunt pentru Uzina Automecanica Moreni. Acesta mi-a spus că deocamdată nu este o decizie luată. Punctul meu de vedere este că cei care vor decide sunt cei de la județ, mă refer la conducerea PSD. Eu am o atenționare de făcut! Noi, Automecanica, am avut foarte mult de suferit legat de lipsa de reacție a partidelor, indiferent care, că a fost galben sau roșu, de sprijin pentru Uzina Automecanica Moreni. Uzina a avut un an 2023 foarte greu în care a negociat timp de 9 luni de zile cu Armata pentru mentenanță. Având în vedere că se dorește foarte mult a se merge pe Legea 109, eu cred că este o mutare pentru păstrarea în continuare ca director a domnului Corneliu Vișoianu. Pentru Uzina Automecanica Moreni, directorul Vișoianu are un mare merit, în sensul că a fost foarte apropiat de salariați. Putem să-i imputăm o mie de lucruri, dar în ceea ce privește apropierea de salariați, aceasta este recunoscută”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Sprijin CJD pentru asociații non-profit
Sprijin pentru Fundația Catedrala Eroilor
Campanii publice lansate de muzeele dâmbovițene
Retro Parada Primăverii la Târgoviște
Victorie, pentru reconcilierea cu publicul
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale