Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.02.2024 00:19

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, despre comasarea alegerilor și alianța PSD-PNL


A A

"Se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă la Uniunea Europeană"


*,,Este clar că după 2024 suntem condamnați să conducem în continuare România cu PSD  și atunci cred eu că această alianță la europarlamentare conferă un pic și de liniște în acest război care va fi în alegeri, pentru că o să fie război cel puțin în Dâmbovița’’

 

Violeta Stanciu


 

Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, a explicat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, motivul care a dus la constituirea alianței PSD-PNL, dar și la comasarea în primă fază a alegerilor europarlamentare cu cele locale care vor avea loc pe data de 9 iunie 2024. Liderul liberal a spus că s-a ajuns la această înțelegere, care pentru mulți pare de neînțeles și de neacceptat, din necesitatea de a se  stopa  ascensiunea unor partide extremiste către Parlamentul European. A mai spus Virgil Guran că va fi luptă grea între PNL și PSD la alegerile locale, iar la europarlamentare liderul PNL Dâmbovița  nu se vede  ieșind pe stradă cu reprezentanții PSD.

,,Am votat pentru că sunt membru al Biroului Politic Național. Deci am votat pentru comasare și vă spun de ce? Așa cum v-am informat de fiecare dată respect alianța la nivel național, nu mai există alianță la nivel județean. Cred că cei care au analizat acest lucru și au făcut sondaje pe această temă au venit cu niște argumente care sunt logice. Printre altele este clar că după 2024 suntem condamnați să conducem în continuare România cu PSD și atunci cred eu că această alianță la europarlamentare conferă un pic și de liniște în acest război care va fi în alegeri, pentru că o să fie război cel puțin în Dâmbovița. În același timp probabil se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă, la Uniunea Europeană. Acolo suntem priviți deocamdată bine și ne dorim să rămână așa. Chiar dacă sunt adversarii mei politici, și așa vor rămâne cei de la PSD, credeți-mă că îmi doresc mult mai mult să văd în primul rând  europarlamentari PNL la Parlamentul European, dar mult mai bine vreau să văd parlamentar PSD decât parlamentar AUR sau alte formațiuni, care vă dați seama ce vor face acolo și cum vor denigra acolo. Pare ciudat și pentru mine. Campania de la europarlamentare va fi coordonată de la nivel național, iar campania locală va fi coordonată de la nivel județean. Așa că va fi luptă grea între noi și PSD pentru locale. La europarlamentare nu o să mă vedeți pe mine ieșind pe stradă sau pe vreun candidat de-al meu ieșind pe stradă cu PSD-ul. Aici sper ca lumea să înțeleagă că este necesar să meargă cât mai mulți europarlamentari din partea celor două partide și nu din partea partidelor care denigrează orice înseamnă realizare în România”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Importanța identificării candidatului ideal
Unanimitate... de vară la ședința CJ Dâmbovița
Sprijin pentru centrul pentru vârstnici din Ghergani
Peste 1038 de persoane, implicate în acțiuni anti-drog
Creșterea infracționalității în școlile din Dâmbovița
Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale