Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.02.2024 00:19

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, despre comasarea alegerilor și alianța PSD-PNL


A A

"Se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă la Uniunea Europeană"


*,,Este clar că după 2024 suntem condamnați să conducem în continuare România cu PSD  și atunci cred eu că această alianță la europarlamentare conferă un pic și de liniște în acest război care va fi în alegeri, pentru că o să fie război cel puțin în Dâmbovița’’

 

Violeta Stanciu


 

Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, a explicat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, motivul care a dus la constituirea alianței PSD-PNL, dar și la comasarea în primă fază a alegerilor europarlamentare cu cele locale care vor avea loc pe data de 9 iunie 2024. Liderul liberal a spus că s-a ajuns la această înțelegere, care pentru mulți pare de neînțeles și de neacceptat, din necesitatea de a se  stopa  ascensiunea unor partide extremiste către Parlamentul European. A mai spus Virgil Guran că va fi luptă grea între PNL și PSD la alegerile locale, iar la europarlamentare liderul PNL Dâmbovița  nu se vede  ieșind pe stradă cu reprezentanții PSD.

,,Am votat pentru că sunt membru al Biroului Politic Național. Deci am votat pentru comasare și vă spun de ce? Așa cum v-am informat de fiecare dată respect alianța la nivel național, nu mai există alianță la nivel județean. Cred că cei care au analizat acest lucru și au făcut sondaje pe această temă au venit cu niște argumente care sunt logice. Printre altele este clar că după 2024 suntem condamnați să conducem în continuare România cu PSD și atunci cred eu că această alianță la europarlamentare conferă un pic și de liniște în acest război care va fi în alegeri, pentru că o să fie război cel puțin în Dâmbovița. În același timp probabil se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă, la Uniunea Europeană. Acolo suntem priviți deocamdată bine și ne dorim să rămână așa. Chiar dacă sunt adversarii mei politici, și așa vor rămâne cei de la PSD, credeți-mă că îmi doresc mult mai mult să văd în primul rând  europarlamentari PNL la Parlamentul European, dar mult mai bine vreau să văd parlamentar PSD decât parlamentar AUR sau alte formațiuni, care vă dați seama ce vor face acolo și cum vor denigra acolo. Pare ciudat și pentru mine. Campania de la europarlamentare va fi coordonată de la nivel național, iar campania locală va fi coordonată de la nivel județean. Așa că va fi luptă grea între noi și PSD pentru locale. La europarlamentare nu o să mă vedeți pe mine ieșind pe stradă sau pe vreun candidat de-al meu ieșind pe stradă cu PSD-ul. Aici sper ca lumea să înțeleagă că este necesar să meargă cât mai mulți europarlamentari din partea celor două partide și nu din partea partidelor care denigrează orice înseamnă realizare în România”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Sprijin CJD pentru asociații non-profit
Sprijin pentru Fundația Catedrala Eroilor
Campanii publice lansate de muzeele dâmbovițene
Retro Parada Primăverii la Târgoviște
Victorie, pentru reconcilierea cu publicul
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale