Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.02.2024 00:20

În orașul-stațiune,


A A

Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa

Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa

*Proiectul propune construirea unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de 1,2 MW, având o valoare totală de 6.569.080,19 lei, finanțată în întregime prin fonduri nerambursabile

 

Ștefan Khalil


 

Orașul Pucioasa se îndreaptă spre un viitor mai verde și mai sustenabil! Primarul Constantin Ana a anunțat demararea proiectului „Construire parc fotovoltaic necesar autoconsumului oraș Pucioasa, județul Dâmbovița”.

Scopul investiției este de a dezvolta o nouă capacitate de producție pentru autoconsumul energiei electrice din surse regenerabile, cu accent pe energia solară. Obiectivul final vizează sprijinirea unei economii cu emisii reduse de carbon și atingerea obiectivelor asumate de România în cadrul Planului Național Integrat în domeniul Energiei și Schimbărilor Climatice (PNIESC).

„Proiectul propune construirea unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de 1,2 MW, având o valoare totală de 6.569.080,19 lei, finanțată în întregime prin fonduri nerambursabile. Această inițiativă inovatoare va acoperi în totalitate consumul de energie electrică al Primăriei, Spitalului orășenesc, școlilor, Centrului Cultural, viitorului bazin de înot și iluminatului public”, a transmis primarul Constantin Ana.

Finanțarea proiectului vine din partea Ministerului Energiei, în calitate de autoritate națională de implementare și gestionare a fondurilor alocate României din Fondul pentru Modernizare (MEFM). Durata de implementare a proiectului este stabilită la 12 luni, iar comunitatea din Pucioasa se așteaptă la beneficii importante în ceea ce privește sustenabilitatea și economia de energie.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Sprijin CJD pentru asociații non-profit
Sprijin pentru Fundația Catedrala Eroilor
Campanii publice lansate de muzeele dâmbovițene
Retro Parada Primăverii la Târgoviște
Victorie, pentru reconcilierea cu publicul
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale