Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2023 00:20

Editorial


A A

LA 105 ani de la Marea unire (II)

LA 105 ani de la Marea unire (II)

România fiind parte a Uniunii Europene, cu o parte întru „suveranitatea comunitară”, dictându-i-se și interele sultanatului bruxellez, riscă ca din STAT UNITAR, INDEPENDENT ȘI SUVERAN să-și schimbe statusul într-unul de regiune cu unele teritorii… dăruite, la ordin, euroregiunilor vecine. Nu mi-am propus să înspăimânt pe nimeni.

Atrag atenția și, așa cum am mai făcut-o, trag un disperat semnal de alarmă. Unde ne sunt bărbații de stat patrioți? Ia-i de unde nu-s. Poate să-i împrumutăm la nevoie, ca acum, de la polonezi, de la unguri, de la cehi. Dincolo de glumă, primejdia, da, pândește după fiecare cult al României.

Și ceea ce este de neînțeles privește lipsa (din trădare, ori din lașitate, sau din iresponsabilitate?) unui PROIECT de ȚARĂ vizând status quo-ul actual (refacerea României Mari rămâne în deziderat) și dăinuirea STATULUI ROMÂN, la Parlament (Casa Poporului), și la Palatul Cotroceni.

Așadar, la 105 ani de la înfăptuirea României Mari, așteptăm momentul istoric prielnic al DREPTĂȚII ISTORICE… ROMÂNIA MARE REDIVIVA. Și la 105 ani de la Marea Unire, TRĂIASCĂ ROMÂNIA ETERNĂ!

 

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
De ce este nevoie de o strategie europeană
Gândire europeană
Herr Fritz, nein! Hai, las-o baltă!
Nefertiti de... Cotroceni?!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale