Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2024 00:16

Ieri, cu tema „Investim în viitor – Educație și Antreprenoriat – Parteneriate durabile cu ajutorul finanțărilor”


A A

Eveniment la Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Eveniment la Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a organizat miercuri, 22 mai 2024, evenimentul intitulat „Investim în viitor – Educație și Antreprenoriat – Parteneriate durabile cu ajutorul finanțărilor”, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Evenimentul a fost deschis de Rectorul Universității „Valahia” din Târgoviște – conf. univ. dr. ing. Ioan-Corneliu SĂLIȘTEANU și a continuat cu alocuțiunile Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – dr. ec. Corneliu ȘTEFAN, Primarului Municipiului Târgoviște – jr. Daniel Cristian STAN, Președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – ing. Valentin CALCAN și Directorului General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia – ing. Liviu Gabriel MUȘAT.

Vorbitorii au subliniat importanța educației în antreprenoriat pentru parteneriate durabile între instituții și sectorul privat, avantajele digitalizării la nivel interinstituțional, politici și strategii pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri inovativ și au expus oportunitățile, respectiv provocările actuale pentru întreprinderile mici și mijlocii din județul Dâmbovița și principalele oportunități de finanțare disponibile din fonduri publice europene.

Întâlnirea s-a încheiat cu vizita la Institutul de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al Universității „Valahia” din Târgoviște. Evenimentul a reprezentat o oportunitate excelentă de a spori posibilitățile de parteneriat între administrația locală, universități și întreprinderi mici și mijlocii, în contextul noilor finanțări și tehnologii inovatoare, pentru un viitor sustenabil.

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale