Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.04.2024 00:19

La Târgoviște, se construiește...


A A

Centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar

Centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar

* Finanțat prin PNRR, cu o valoare de peste 5  milioane de lei, acest centru este realizat cu ajutorul  fondurilor nerambursabile

 

Primul Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar din Târgoviște este în curs de construcție, reprezentând o investiție  care va aduce beneficii urbane și ecologice. Executivul Primăriei Târgoviște a efectuat o vizită pe șantier pentru a monitoriza progresul lucrărilor.

Finanțat prin PNRR, cu o valoare de peste 5  milioane de lei, acest centru este realizat cu ajutorul  fondurilor nerambursabile. Cu o suprafață de aproximativ 2500 mp, centrul este amplasat pe Șoseaua Găești și va oferi o soluție inovatoare pentru gestionarea deșeurilor din municipiu.

Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a vorbit despre importanța acestui proiect și beneficiile pe care acesta le va aduce.

„Suntem la o investiție în premieră în municipiul Târgoviște și una dintre primele investiții din România. Este vorba despre un centru de colectare deșeuri prin aport voluntar. Este vorba despre o investiție finanțată prin PNRR, valoarea peste 5 milioane de lei, iar utilitatea acesteia este una deosebită, în contextul în care aici vor fi aduse toate deșeurile care nu pot fi colectate în acele pubele de mici dimensiuni. Vorbim de exemplu despre deșeurile din construcții. Locația centrului este cu acces dinspre Șoseaua Găești, într-o zonă nepopulată, pentru că acestea sunt regulile. Este o investiție utilă de care municipiul Târgoviște avea nevoie și o investiție prin care răspundem unor necesități deosebite. Sperăm că într-un termen cât mai scurt să avem acest centru. Vor fi containere frigorifice care vor prelua aceste deșeuri, după aceea vor fi valorificate, neutralizate în funcție de natura lor. (...) Containerele care vor fi instalate aici în număr de 13, pe fiecare categorie de deșeuri, se achiziționează la nivel național și sper să le avem cât mai repede”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024
„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”
Întreruperi de energie electrică programate
Noapte Muzeelor 2024 în Dâmbovița
Pieri-vor românii? (II)
Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale