16.05.2024 00:12

Un nou traseu de transport public în Târgoviște

Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Galerie foto

*Noul traseu va străbate ruta Târgoviște – Dragomirești – Drăgăești Ungureni – Mănești, aducând beneficii importante pentru comunitatea locală, în special pentru elevii care fac naveta în această direcție

 

Începând cu data de 16 mai 2024, Serviciul Public Municipal Târgoviște, subordonat Consiliului Local Municipal Târgoviște, își mărește rețeaua de trasee pentru a asigura o mai mare profitabilitate și pentru a răspunde nevoilor comunității. Prin înființarea noului traseu de transport public denumit ,,Traseul 22B”, fostul AITT/IJTL devine Servicii Publice Municipale Târgoviște SRL, înțelegând importanța conectivității și a mobilității pentru locuitorii orașului.

Noul traseu va străbate ruta Târgoviște – Dragomirești – Drăgăești Ungureni – Mănești, aducând beneficii importante pentru comunitatea locală, în special pentru elevii care fac naveta în această direcție. Această inițiativă vine în sprijinul celor care călătoresc zilnic între localitățile menționate, facilitând accesul la educație și la alte servicii esențiale.

Astfel, prin această extindere a traseelor de transport, sunt oferite soluții de transport eficiente și convenabile pentru toți călătorii din zonele menționate. Deschiderea noului traseu este și o dorință a autorităților locale de a crea un mediu urban mai accesibil  pentru toți cetățenii.

 

 

Ștefan Khalil